Doi iubiţi ai Rihannei s-au bătut într-un club

E vorba despre Chris Brown, fostul partener de viaţă al artistei, şi Drake, cel cu care Rihanna a fost văzută recent ieşind prin cluburi.

Se pare că cei doi bărbaţi s-au întâlnit în clubul newyorkez WIP şi, cum nu se suportă reciproc, s-au luat la bătaie. Asta, chiar dacă Brown, cu doar câteva minute înainte de începerea conflictului, Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de „ofertă de pace“, la masa la care se afla Drake.

Rapperul, însă, n-a gustat gestul (şi nici şampania) şi a început să-şi insulte rivalul şi să treacă la ameninţări. De aici şi până la câteva lovituri serioase, aplicate reciproc, n-a mai fost decât un pas. În urma altercaţiei, Chris Brown a fost pus la pământ de Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei.

La câteva ore după altercaţie, Chris Brown a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu o tăietură în zona bărbiei. Rapperul a şters după câteva ore acea fotografie, ca şi comentariile care o însoţeau.

Rivalitatea dintre cei doi artişti de culoare a devenit, deja, proverbială. Iar faptul că Brown e cunoscut pentru manifestările sale violente – a căror victimă a căzut însăşi Rihanna – ne face să ne gândim că gestul său “de pace” trebuie să fi fost făcut pe un ton instigator.

Foto: The SunINAPOI LA PRIMA PAGINA