Ea este noua iubită a unui superstar din showbiz. Vezi despre cine este vorba!

Citeste tot despre:

, , ,

Probabil că numele ei nu vă spune nimic. Nici nouă, trebuie să recunoaștem. Ei bine, cu toate acestea, s-ar putea să mai auzim de frumosul model britanic de 20 de ani, numita Jayde Pierce, mai ales dacă aceasta va rămâne în preajma superstarului cu pricina.

Ei bine, acest adevărat colecționar de fete înalte și superbe este nimeni altul decât Justin Bieber, cântărețul de 21 de ani fiind surprins la o ieșire prin Londra alături de frumoasa manechină, posesoarea unei perechi superbe de picioare.

Justin și presupusa iubită, pe străzile din Londra

E drept că, pentru a ajunge la înălțimea lui Jayde, canadianul s-a folosit de placa de skateboard, dar bănuim că Justin compensează prin faimă și bani, iar britanica de culoare a reușit să fie remarcată în anturajul acestuia.

Și se pare că nu este prima dată când cei doi sunt suprinși împreună, cu toate că ambele părți au negat, până acum, vreo legătură amoroasă.

Este interesant cât de repede schimbă, ca să spunem așa, Justin manechinele, după ce, de curând, se vorbea despre o legătură între el și modelul din Republica Moldova, Xenia Deli, care apare și în cel mai recent videoclip al canadianului.

Foto: Instagram, Dailymail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA