Ellen DeGeneres, în pragul divorțului?

Probleme în paradis pentru prezentatoarea TV și actrița Portia de Rossi. Potrivit unei publicații australiene, cele două se ceartă destul de des și chiar au decis să locuiască separat.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 07:  TV personality Ellen DeGeneres (L) and actress Portia de Rossi  attend The 41st Annual People's Choice Awards at Nokia Theatre LA Live on January 7, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Sunt căsătorite din 2008

Un apropiat al celor două vedete a declarat pentru publicația „AustralianNetwork„ că este posibil ca mariajul de șapte ani a celor două să se încheie curând. Motivul? Faptul că nu au ajuns la un acord comun în ceea ce-i privește pe viitorii moștenitori. Altfel spus, Portia de Rossi își dorește cu disperare un copil, în timp ce Ellen a dezvăluit că nu-și dorește să devină mamă prea curând.

De aceea, cele două au decis să locuiască moment separat. Până la lămurirea situației, Portia va rămâne să locuiască în casa celor două din Malibu, în timp ce Ellen va locui într-un apartament din Beverly Hills.

Cele două s-au căsătorit în 2008, și nu e prima dată când întâmpină probleme în mariaj. Amintim că de-a lungul anilor, cele două au ajuns de mai multe ori să-i calce pragul consilierului de cuplu.INAPOI LA PRIMA PAGINA