Este Morgan Brown femeia pe care o va duce Gerard Butler la altar?

Citeste tot despre:

,

De aproape un an Gerard Butler (45) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Morgan Brown (39). În tot acest timp, rare au fost ocaziile în care Gerard Butler a fost surprins de paparazzi singur, semn că relația lui cu focoasa brunetă este pe cât se poate de serioasă, petrecând mai tot timpul liber alături de ea.

51851702 Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015.  Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015.  Pictured: Gerard Butler, Morgan Brown FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Cei doi sunt mai tot timpul împreună

De exemplu ieri, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe aeroportul din Los Angeles, pe când se întorceau de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Cei doi erau îmbrăcați lejer, și deși păreau destul de obosiți, gesturile lor tandre, pasagere, trădau sentimentele de dragoste dintre ei. Ținându-se de mână, cei doi au părăsit aeroportul pentru a se îndrepta spre somptuoasa lor reședință din Los Angeles.

51851701 Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015.  Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015.  Pictured: Gerard Butler, Morgan Brown FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Au o relație serioasă de aproape un an

Tocmai faptul că cei doi mereu sunt surprinși sărutându-se sau ținându-se de mână dă de înțeles că Gerard Butler are gânduri serioase cu Morgan. De altfel, el a declarat iarna trecută că este pregătit pentru un astfel de pas și că înainte s-o întâlnească pe Morgan a căutat un anume tip de femeie. ”Îmi place ca o femeie să aibă simțul umorului și să aibă stilul propriu – adică, oricât de simplu ar fi îmbrăcată să-i stea bine.”, a explicat acesta. Și dacă stăm puțin să analizăm, Morgan se potrivește profilului, așadar, să ne așteptăm la o astfel de veste din partea actorului?

Sursa foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA