Fetiţa Beckamilor, acoperită cu aur

Deşi pare o nebunie, Victoria şi David Beckham nu ratează nicio extravaganţă atunci când este vorba despre progeniturile lor. Pentru nou-venita pe lume Harper Seven, cei doi soţi au comandat mulaje de aur după picioruşele şi mânuţele ei.

Dacă David Beckham este mândrul câştigător al Balonului de Aur, primit în 1999, de ce copiii lui n-ar fi posesorii aceloraşi „picioare de aur“? Şi chiar dacă cei mici n-au dovedit încă până acum că ar fi moştenit talentul tatălui lor, David este hotărât ca amprenta lor să rămână una cel puţin de valoroasă în cadrul familiei Beckham.

Pentru asta, el şi soţia lui, Victoria, au comandat pentru nou-născuta lor, Harper Seven, cel mai aşteptat copil al lor, mulaje din aur ale mâinilor şi picioarelor ei. Ei au plătit o mie de lire sterline pentru setul cu care Victoria a luat mulaje după mânuţele şi picioruşele micuţei, pe care le-a trimis unei firme din Londra, unde urmează să fie realizate amprentele lucrate în aur.

„Harper este atât de dulce şi frumoasă, încât ei au vrut o reprezentare fizică a felului în care este acum, la doar câteva săptămâni. David şi Victoria au mereu un zâmbet larg pe faţă şi sunt cei mai mândri părinţi din lume“
, a declarat un prieten apropiat familiei Beckham.

Pentru mulajele din aur, Victoria a ales aceeaşi firmă care a făcut mulaje după fiul fostului premier britanic Tony Blair.

Foto: Facebook, The SunINAPOI LA PRIMA PAGINA