Fiica lui Ethan Hawke și a Umei Thurman își dorește să fie actriță

Este fiica unora dintre cei mai celebri actori din Cetatea Filmului, așa că nu e de mirare că ar vrea să le calce pe urme părinților ei.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEImages (1922234y) Ethan Hawke and daughter Maya Thurman-Hawke The Hollywood Reporter's 'Nominees Night' Dinner, Los Angeles, America - 10 Feb 2014
2014, Ethan Hawke și fiica sa, Maya Thurman-Hawke

Într-un interviu recent, Ethan Hawke a declarat că fiica sa este extrem de talentată și că și-a manifestat dorința de a activa și ea în domeniul cinematografiei. Mai mult de atât, actorul a declarat că nu are nimic împotriva acestui lucru, deși este conștient ce presupune această profesie. Chiar a mărturisit, în același interviu, faptul că în ultima vreme el este plătit tot mai prost și că mereu este atent la ce roluri accepta pentru a nu fi mult timp departe de copii săi.

poze
La gala CFDA Awards

Maya Hawke și-a făcut debutul pe covorul roșu chiar anul acesta, pe când a participat la gala CFDA Awards. Tânăra de 17 ani a îmbrăcat atunci o superbă rochie Zac Posen, care avea un imprimeu floral și era diafană.

Sursa foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA