FOTO Cine e noua iubită a lui Justin Bieber?

Acum înţelegem motivul pentru care Selena Gomez a postat aceel poze triste şi deprimante, cu mesajele aferente, zilele trecute: împăcarea cu Justin a luat sfârşit deja, cum era de aşteptat, rebelul artist fiind deja fericit în braţele altei frumuseţi infantile: modelul Yovanna Ventura. 

Marţi seară, Bieber a înlocuit pozele cu iubirea sa veche de 4 ani cu una proaspătă, alături de noua brunetă de 18 ani din viaţa sa, care îl ţine în braţe, cu mâinile sub bluza lui, în timp ce amândoi sunt atenţi la ceva. Ca să fie lucrurile şi mai clare pentru fani, a postat şi ea o poză împreună, comentând: “Cel mai dulce băiat din lume!”. Cei doi au petrecut timpul împreună şi luni, în studioul starului adolescentin, iar astăzi, au fost văzuţi la braţ, pe străzile din Beverly Hills. 

Fanii au observat că nu este prima fotografie cu Yovanna şi că în general, pozele lor seamănă cu cele postate cu Selena, în trecut, pe contul lui de Shots. 

Posibila idilă cu tânărul model pare să fi evoluat din mai, anul acesta, când au fost surprinşi petrecând timp împreună. 

Zilele trecute, Selena Gomez îngrijora fanii cu pozele şi mesajele sale triste şi romantice, fanii intuind astfel că împăcarea neoficială cu adolescentul rebel, din primăvară, a fost una de scurtă durată.

FOTO SHOTSINAPOI LA PRIMA PAGINA