Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa! Vezi cu cine s-a cuplat acum!

Toată lumea se aștepta să-l vadă pe Gerard Butler căsătorit și la casa lui, însă actorul, se pare că, nu s-a simțit tocmai pregătit pentru acest pas.

Potrivit publicației ”Life & Style”, actorul de 46 de ani s-a despărțit de iubita sa, Morgan Brown, femeia cu care a avut o relație în ultimul an. Motivul? Tocmai faptul că relația lor devenea din ce în ce mai serioasă, iar actorul scoțian se simțea sufocat, nefiind pregătit, încă, să se dedice complet unei singure femei.

51851701 Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015. Celebrities at the airport, leaving Toronto after the Toronto International Film Festival, on September 16, 2015. Pictured: Gerard Butler, Morgan Brown FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Gerard, alături de Morgan, femeia despre care se credea că-l va convinge să ajungă în fața altarului

Un apropiat de-al actorului a confirmat nefericita veste pentru publicația amintită anterior: ”Gerard s-a despărțit de Morgan.” Acesta insistă că Gerard a avut o relație minunată cu Morgan și că ar fi luat în considerare căsătoria, însă când a fost vorba de pus în aplicare planurile, acesta s-a răzgândit: ”Gerard chiar a crezut că e aleasa. Însă, când au discutat mai în amănunt despre căsătorie, Gerard a început să aibă îndoieli”.

Culmea este că o altă publicație s-a și grăbit să-l cupleze cu o altă celebritate. Potrivit UsWeekly, actorul s-a reorientat deja către Rita Ora, alături de care a fost văzut de mai multe ori în ultima vreme.

RITA ORA MODELS FOR TEZENIS OK! UK 1003 PHOTOGRAPHS BY MICHELANGELO DI BATTISTA HAIR BY CHRIS APPLETON MAKE-UP BY KATHY JEUNG
Se crede că Rita este cea care i-a umplut golul în inimă lăsat de Morgan

Publicația respectivă a titrat că cei doi au fost văzuți intrând împreună într-un hotel de patru stele, din Weest Hollywood, pe 17 ianuarie. Și înainte de asta, Rita și Gerard au luat cina: ”Au băut vin, iar ea l-a îmbrățișat, la un moment dat, când el s-a întors la masă”, a declarat un bărbat care se afla în același restaurant.

Și această sursă confirmă despărțirea lui Gerard de designerul de interioare, Morgan Brown, cu care actorul a avut o relație de un an și câteva luni: ”Este singur și disponibil”.INAPOI LA PRIMA PAGINA