Gerard Butler, spărgător de căsnicii

Faimosul cuceritor de 42 de ani a făcut o victimă în persoana unei actriţe proaspăt lansate, care şi-a încheiat mariajul din dragoste pentru el.

Cel puţin asta spune Radar Online despre starul scoţian – care, potrivit, acestui zvon, a avut o aventură pasională vreme de câteva luni anul trecut cu o actriţă al cărei nume… nu a fost dezvăluit. Ce ştim însă e că doamna în cauză s-a îndrăgostit până peste urechi de Gerry. "A fost o relaţie foarte intensă. Ea avea sentimente foarte puternice pentru Gerard, în ciuda faptului că la acea vreme era proaspăt căsătorită. Schimbau multe mesaje şi mailuri fierbinţi şi vorbeau adesea la telefon. Ea lăsa baltă orice avea de făcut ca să fie cu Gerard", a declarat o sursă pentru Radar Online. "Se întâlneau la un hotel când el era în Los Angeles."

După ce soţul încornorat a aflat de aventură, într-o primă fază, femeia l-a implorat să nu divorţeze – dar şi-a continuat aventura, incapabilă să renunţe la Gerry. Şi a ajuns astfel să înainteze chiar ea divorţul. "A crezut că Gerard voia o relaţie serioasă cu ea, dar apoi a descoperit că el se întâlnea şi cu alte femei şi că nu fusese sincer cu ea. A început să-l sune insistent şi, în cele din urmă, Gerard şi-a schimbat numărul de telefon. Aşa că n-au mai luat legătura de când el s-a internat la dezintoxicare. E limpede că el a depăşit faza, dar ea e vulnerabilă, fiindcă trece printr-un divorţ şi trebuie să aibă grijă şi de fiul ei (n.r. rezultat dintr-o relaţie anterioară căsniciei ei)." Cine să fie, aşadar, victima lui Gerry?

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA