Goldie Hawn, cu o verighetă pe deget. S-a căsătorit cu Kurt Russell?

Citeste tot despre:

,

A trecut doar o lună de când Kurt Russell a negat informația potrivit căreia s-ar fi căsătorit cu partenera lui de lungă durată, actrița Goldie Hawn. Totuși, nu cu mult timp înainte, cei doi au afirmat că-și doresc să facă pasul acesta. Deci? S-au căsătorit în secret?

51946925 Retired actress Goldie Hawn and a friend spotted out shopping in Los Angeles, California on January 13, 2016. Goldie turned heads when she was spotted out earlier this week with a gigantic diamond ring, making people wonder if her and Kurt Russell were finally gonna tie the knot. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Goldie Hawn, surprinsă îndreptându-se spre un restaurant pentru a lua masa

Zvonul privind un mariaj între cei doi actori este din nou alimentat. Goldie Hawn a fost surprinsă de paparazzi miercuri, pe când lua masa în Beverly Hills. Însă ceea ce ne-a atras atenția a fost faptul că actrița purta pe mâna stângă, un inel cu diamante, care părea a fi o verighetă. Așadar, să fi ajuns actrița de 70 de ani în fața ofițerului stării civile, la începutul acestui an, însă să fi decis să țină secret acest lucru?

Foarte posibil, n-ar fi primul cuplu celebru care nu recunoaște că și-a oficializat relația.

goldie hawn
Goldie poartă un inel care pare fi o verighetă

Amintim că Goldie și Kurt sunt împreună de mai mult de 30 de ani, însă că în tot acest timp au declarat că nu cred că o căsătorie le va schimba relația sau devotamentul unul față de celălalt.

Sursa foto: Hepta / Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA