Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean

Citeste tot despre:

, ,

Nu mulți sunt cei care știu că Rowan Atkinson, celebrul actor de comedie care a dat viață personajului Mr Bean, are o fată în vârstă de 20 de ani, Lily. Și mai puțini sunt cei care știu cât de frumoasă și talentată este fata celebrului actor. Fiica lui Mr Bean este deja cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel. Are toate premisele să ajungă la fel de faimoasă ca și tatăl ei.

Ce siluetă de invidiat are fiica lui Mr Bean

Lily Atkinson, fiica celui care-l interpretează pe Mr Bean, este într-adevăr foarte frumoasă. Are doar 20 de ani și o siluetă de invidiat, asemănătoare cu cea a fotomodelelor. În plus, fiica lui Mr Bean adoră să apară în fața camerelor de luat vederi, un semn clar că își dorește să calce pe urmele tatălui său și să ajungă faimoasă.

Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean
Lily Atkinson

Apropiații familiei Atkinson spun că fiica lui Mr Bean a moștenit frumusețea de la mama sa, Sunetra Atkinson, însă personalitatea și încrederea de care dă dovadă tânăra sunt obținute, cu siguranță, de la celebrul ei tată.

Fiica lui Mr Bean speră să dea lovitura și în lumea muzicii

Se pare că fata lui Mr Bean este destul de talentată și ea la actorie și s-ar putea să reușească să-și clădească o carieră în acest domeniu atât de râvnit. Lily, fiica lui Mr Bean, a apărut deja în două filme: unul alături de tatăl ei, „Mr Bean’s Holiday”, dar și unul pe cont propriu, „Tooth”.

Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean
Mr Bean

Lily speră să dea lovitura și în lumea muzicii și asta cât mai curând. Fiica lui Mr Bean și-a petrecut ultima perioadă concertând în mici cluburi londoneze. Rowan are încredere în talentul fiicei sale, așa că a cheltuit 16.000 de lire pentru a o transforma într-o vedetă. Faimosul actor i-a plătit un videoclip, în valoare de 10.000 de lire și a decontat, de alte 6000 de lire, ședințe foto și lecții de dans.

Rowan Atkinson este un bine cunoscut actor britanic de comedie, în vârstă de 60 de ani, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean. Faimosul actor a fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanți 50 actori din comedie britanică, și printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianți. Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle, iar apoi la Oxford (Queen’s College), începându-și cariera de actor de comedie la Festivalul Franjului din Edinburgh.INAPOI LA PRIMA PAGINA