Împreună, dar separat! Ben Affleck și Jennifer Garner nu vor depune actele de divorț prea curând!

Cine îi mai înțelege? Mai întâi au anunțat oficial că vor divorța, anunțul venind chiar la o zi după ce au împlinit zece ani de căsnicie, apoi au fost fotografiați în vacanță împreună, iar acum se mută împreună. Nu știm cum gândiți voi, dar noi credem că cei doi nu prea știu exact ce vor.

ben affleck discutie jennifer garner

Ben Affleck și Jennifer Garner

Citeste tot despre:

, ,

Potrivit presei de peste Ocean, Ben Affleck și Jennifer Garner nu doresc să pună punct final mariajului lor, și prin urmare nu se grăbesc să depună actele de divorț. Așadar, cei doi rămân încă împreună, cel puțin legal.

O sursă din anturajul actriței a afirmat că cei doi actori nu se gândesc încă la divorț și mai degrabă încearcă să pară un cuplu fericit în fața copiilor lor: „Jennifer finalizează în această perioadă filmările pentru un nou lungmetraj, iar ei nu au avut timp să îşi spună: «Ok, hai să facem asta acum!». Ei au fost întotdeauna adepţii principiului: «Chiar dacă se întâmplă ceva, tot vom merge înainte». Nu cred că vorbesc măcar despre divorţ”, a declarat o sursă pentru revista People.”Acum, îşi concentrează eforturile pentru a se comporta ca o familie”, a adăugat aceeaşi sursă.

Recent, presa americană a dezvăluit că, de fapt, Jennifer Garner şi Ben Affleck „interpretează rolurile membrilor unei familii fericite” şi fac acest lucru de dragul celor trei copii ai lor.

„Amândoi îşi pun pe faţă măştile cu chipuri fericite şi nu arată niciun semn de furie sau frustrare. Joacă în mod sigur rolul familiei fericite în faţa copiilor”, a declarat o altă sursă.

Recent, cei doi au anunțat că se vor muta într-o altă locuință, din moment ce în casa lor din Los Angeles au loc renovări. Potrivit primelor informații, cei doi actori intenționează să închirieze vila pe care actrița Broke Shields o deține în Los Angeles, dar după ce se vor întoarce din Georgia, unde Jennifer Garner filmează în această perioadă pentru lungmetrajul „Miracles From Heaven”.INAPOI LA PRIMA PAGINA