Iulia Vântur rămâne definitiv în India?

După experienţa primului film bollywoodian, românca n-ar prea vrea să se mai întoarcă în ţară şi s-a gândit deja să renunţe la postul de prezentatoare de la Pro TV.

Potrivit wowbiz.ro, Iulia Vântur s-a mutat de câteva săptămâni în apartamentul pe care Salman Khan îl deţine pe malul Mării Arabiei şi sunt sanse foarte mari să rămână definitiv în India.

Ea este entuziasmată de cum au primit-o producătorii indieni cu care a şi filmat deja un videoclip pentru o piesă de pe coloana sonoră a unei pelicule în care joacă (cum altfel?!) Salman Khan.

Presa indiană scrie ca Salman a fost impresionat de ambiţia româncei, care a muncit câte 15 ore pe zi la sala de repetiţii pentru coregrafia la această piesă. Mai mult, toată lumea a fost uimită de cât de bine se mişcă Iulia, neştiind probabil că aceasta are la activ mai mulţi ani de balet.

Cert e că Iulia e privită ca o prezenţă exotică la Bollywood, ceea ce este un adevărat atu pentru o eventuală carieră actoricească în India. Iar presa din Mumbai deja o consideră „noua speranţă a filmului indian“.

Aşadar, prezentatoarea TV are toate motivele să nu vrea să se întoarcă prea curând în ţară şi, mai mult decât atât, recent ea a postat pe contul său de Facebook o fotografie realizată la fereastra apartamentului iubitului ei cu textul „E dimineaţă… în altă viaţă”.

Foto: pagina personală

Iulia Vântur rămâne definitiv în India?

Tot ce e posibil, dacă starul de la Bollywood Salman Khan se va lăsa convins să renunţe la burlăcie şi să facă nuntă mare cu românca noastră. Iar şansele ca acest lucru să se întâmple par a fi destul de mari.

Cel mai dorit burlac de la Bollywood e gata să se aşeze la casa lui, susţin jurnaliştii indieni, care nu mai au ochi şi urechi decât pentru noua iubită a lui Salman Khan, Iulia Vântur.

Potrivit unor apropiaţi ai actorului, zilele acestea,  îndrăgostiţii s-ar afla în Goa, unde starul filmează pentru o nouă peliculă.

Deşi ocupat până peste cap, Salman nu şi-ar neglija deloc iubita, dedicându-i tot timpul liber.


 
"Salman este foarte serios în ceea ce o priveşte pe noua lui aleasă. O cunoaşte de doi ani, dar până de curând nimeni nu şi-a dat seama cât de serioasă e treaba. Acum, Salman e mult mai deschis când vine vorba de relaţia cu Iulia, iar oamenii dragi lui ştiu de existenţa româncei în viaţa lui. De fapt, toată lumea l-a sfătuit să se însoare cu Iulia”, a povestit pentru presa indiană un apropiat al actorului.

De partea cealaltă, Iulia, care s-a declarat fascinată de India, preferă să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa ei personală. Aşadar, încă nu avem nicio confirmare a relaţiei celor doi, chiar dacă Iulia a petrecut, ce-i drept, destul timp pe plaiuri hinduse.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA