Iulia Vântur s-a întors în România

După două luni în care a fost plecată în India, vedeta de televiziune a revenit în ţară, fiind suprinsă de paparazzi în timp ce-şi făcea cumpărăturile împreună cu o prietenă.

Cât timp a fost plecată, s-a speculat ba că s-ar fi logodit cu actorul indian Salman Khan, ba că ar fi făcut chiar nunta cu el… Cert e că nimeni nu se aştepta s-o vadă pe Iulia atât de curând în România, de vreme ce toate informaţiile despre ea lăsau să se înţeleagă că-i merge bine pe tărâm hindus şi că nu intenţionează să se întoarcă atât de repede acasă.

Dar iată că, ieri seară, fosta prezentatoarea a Ştirilor Pro TV (care acum a renunţat şi la blond, pentru roşcat) a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se deplasa prin Bucureşti, pentru a-şi rezolva nişte probleme. Ea s-a oprit mai întâi la un hotel de lux din Capitală, la o benzinărie şi, în final, acasă.

Iar venirea ei subită în ţară pare a avea legătură cu anumite probleme care au apărut în aceste două luni de absenţă. Una dintre ele ar putea fi înlocuirea ei de la pupitrul ştirilor Pro TV, unde îl vom vedea pe Tudor Tomoş, fost reporter de teren în Cluj.

Foto: ClickINAPOI LA PRIMA PAGINA