JLo, ameninţată din nou cu publicarea unor imagini indecente

Face ce face şi Jennifer Lopez e mereu sub presiunea publicării unor înregistrări în care apare în ipostaze intime. De vină este fostul ei soţ, Ojani Noa, care de ani buni o ameninţă că-i va strica reputaţia.

Trecutul nu-i dă deloc pace lui JLo. Imaginea ei publică e din nou pusă în pericol de vestea că o casetă video cu ea şi cu fostul ei soţ în ipostaze intime va fi dată publicităţii. Chiar dacă Lopez l-a târât prin tribunale pe Ojani pentru a-l împiedica să difuzeze imaginile cu momentele lor intime, iar într-o vreme părea că acesta a fost pus cu botul pe labe, acum fostul soţ pare să fi găsit o cale de a-şi pune planul în aplicare.

El va vinde imaginile iubitei sale, Claudia Vazquez, care le va face publice pentru el, încurajat şi de decizia unui judecător din Los Angeles care, nu mai devreme de vinerea trecută, a decis că Vazquez poate publica filmuleţul, chiar dacă JLo nu doreşte acest lcuru. Se pare că imaginile vor fi incluse într-un documentar despre modul în care JLO a devenit faimoasă şi despre căsnicia cu Noa.

Jennifer Lopez şi Ojani Noa s-au căsătorit în februarie 1997 şi au divorţat un an mai târziu. Cei doi s-au întâlnit în timp ce Noa lucra ca chelner într-un restaurant din Miami.

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA