J.Lo vrea un copil cu Casper Smart?

Diva, care își afișează cu orice ocazie fericirea alături de toyboy-ul ei, și-a pus pe gânduri fanii cu declarațiile sale recente.

Jennifer Lopez a afirmat că ar fi o adevărată binecuvântare să mai facă un copil. Se referea oare la faptul că nu mai e așa ușor să rămâi însărcinată după 42 de ani, vârsta pe care o are acum? Ori la dorința de a avea un copil cu dansatorul ei, Casper Smart? Sau poate, dacă ar fi să ne distanțăm total de context, o fi fost o simplă declarație de PR, având în vedere că J.Lo joacă în pelicula ce va lansată în curând, What to Expect When You're Expecting, despre cinci cupluri care se pregătesc pentru experiența de a deveni părinți.

"Ar fi o binecuvântare să devin mamă din nou. Copiii îți dau atâta bucurie și fericire și te readuc cu picioarele pe pământ", a spus vedeta pentru o revistă americană. Și toți ochii s-au îndreptat deja către iubitul artistei, Casper Smart, cu 18 ani mai tânăr decât ea, singurul posibil tătic din peisaj… Cel puțin acum, când relația lor pare să meargă atât de bine. Ba chiar mai bine decât s-ar fi așteptat cineva: revista Us Weekly scrie că Jennifer și-ar dori să se mărite cu Smart. "A început deja să le spună prietenilor că vrea să-l ia de bărbat", a afirmat o sursă din anturajul ei pentru publicația amintită.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA