Kate și Pippa plănuiesc să ”rămână însărcinate în același timp”

Umblă vorba prin palat că se ”lucrează” la un al treilea bebeluș în familia Ducilor de Cambridge. Și asta nu e tot! Sora Ducesei, Pippa Middleton, își dorește să se sincronizeze de data aceasta.

Își doresc să aibă un al treilea copil

Mulți spun că Ducii de Cambridge își doresc cu ardoare al treilea copil și că nu va dura mult până vom auzi informația oficială printr-un comunicat emis de Palatul Buckingham. ”Ea își dorea încă un copil de când a născut-o pe Prințesa Charlotte”, spune un apropiat, pentru UsWeekly, despre dorința lui Kate de a avea trei copii.

Chipurile, William și George au așteptat ca micuța Charlotte să crească, iar George să ajungă la școală, pentru a fi mai ușor de stăpânit, înainte de a trece la bebelușul nr. 3. ”Și-au promis unul altuia că nu se vor gândi la alt copil până nu se vor simți pregătiți pentru acest pas. Acum clar e acel timp în care simt că totul e pregătit. Ei și-ar dori foarte mult să aibă un al treilea copil curând.”, a mai declarat respectivul apropiat.

În plus, nepoata sau nepoțelul lor va avea nevoie de un partener de joacă. Cum care nepoțel/nepoțică? Viitorul copil al Pippei Middleton! Da, sora Ducesei ”lucrează” și ea la un moștenitor, Pippa și James abia așteptând să-și mărească familia.

La trei luni de la nuntă, Pippa și James vor să devină părinți

De altfel, Pippa și Kate au visat de mici să rămână însărcinate în aceeași perioadă, iar acum ar putea fi posibil. ”E un vis de demult al Pippei și-al Kate să rămână însărcinate în același timp. Dacă ar putea trăi o astfel de experiență ar fi minunat”, spune un prieten de-al familiei Middleton.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA