Katie Holmes, logodită cu Jamie Foxx?

Citeste tot despre:

, , ,

Sunt deja ani buni de când știm că cei doi au o relație amoroasă, însă ei nu vor să și-o asume. Iar acum, se zvonește că Jamie și Katie au făcut deja pasul cel mare în relația lor și că s-au logodit.

jamie foxx katie holmes
Sunt împreună de mai bine de doi ani

Au reușit până acum să fie foarte discreți în ceea ce privește povestea lor de iubire. Totuși, apropiații lor spun că relația lor este pe cât se poate de serioasă și că, mai mult, Jamie a cerut-o deja în căsătorie pe Katie.

Mandatory Credit: Photo by Gregory Pace/BEI/Shutterstock (5587221bm) Katie Holmes, wearing a Zac Posen dress Zac Posen show, Front Row, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 15 Feb 2016
Poartă un inel ce pare a fi de logodnă

Iar zvonurile acestea au fost alimentate și de faptul că-n ultima vreme Katie poartă pe mâna stângă un inel ce pare a fi de logodnă. Cea mai recentă ocazie în care am văzut-o pe Katie purtându-l a fost luna trecută, la New York Fashion Week.

O explicație pentru faptul că cei doi nu-și fac relația publică ar fi, potrivit HollywoodLife.com, temerea lui Katie vizavi de reacția lui Tom Cruise, fostul ei soț și tatăl fetiței sale, Suri.

Publicația amintită anterior titrează că Tom nu ar reacționa deloc OK dacă Katie și Jamie și-ar recunoaște relația public. ”Dacă și când îi va dărui un inel de logodnă, Jamie nu va face acest lucru public. Ultimul lucru pe care și-l dorește Jamie este ca Tom s-o ia razna. Jamie nu-i cunoaște partea negativă a lui Tom și vrea ca lucrurile să rămână așa. A auzit tot soiul de povești de la Katie și nu vrea să aibă parte de dramă”, a declarat un apropiat de-al lui Jamie Foxx.

sursa foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA