Katy Perry și-a cunoscut ”soacra”

Sunt împreună, deja, de câteva săptămâni, însă până acum Katy Perry și Orlando Bloom n-au apărut la niciun eveniment oficial împreună. Asta dacă nu punem la socoteală petrecerea de la Globurile de Aur, unde cei doi au fost văzuți flirtând, și pe care noi o considerăm seara în care a început totul.

katy perry orlando bloom
Împreună, dar deghizați pentru a nu fi recunoscuți.

Ei bine, asta nu înseamnă că cei doi nu au o relație serioasă. Ba dimpotrivă. Chiar dacă nu înțelegem de ce-și ascund relația, cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună. Mai mult de atât, recent, cei doi au decis că e timpul pentru un alt pas în relația lor, și-au trecut la a-și cunoaște familiile.

Cam asta s-a întâmplat săptămâna trecută, când Katy Perry, Orlando Bloom și mama actorului au fost văzuți împreună la un restaurant din Buckinghamshire. Se pare că Orlando a dorit ca mama sa să-i cunoască iubita, așa că a pus la cale o întâlnire de zile mari într-un pub tradițional de pe lângă casa lui natală.

Desigur, totul a fost aranjat până la ultimul detaliu, iar Orlando și Katy au sosit în acel local îmbrăcați simplu, în haine închise la culoare, sperând ei să nu atragă atenția nimănui.

PARIS, FRANCE - MARCH 03: Orlando Bloom and his mother Sonia Bloom arrive for the Balenciaga Ready to Wear Autumn/Winter 2011/2012 show during Paris Fashion Week on March 3, 2011 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
2011. Orlando Bloom și mama sa, Sonia Bloom

Din păcate pentru ei, nu a durat mult până ce clienții obișnuiți și-au dat seama că sunt în prezența unor vedete de la Hollywood. Așa se face că la scurt timp de la apariția celor trei în respectivul pub, presa locală titra că Orlando, Katy și Sonia, mama actorului, s-au bucurat de o seară minunată-n trei și că artista și Sonia au o relație minunată. ”Râdeau și făceau glume. Katy și mama lui Orlando se înțelegeau de minune.”, a declarat un martor ocular.

Sursa foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA