Lindsay Lohan, hărţuită de fostul iubit al lui Britney Spears

Pentru că tatăl ei se teme pentru siguranţa ei, actriţa a fost mutată într-o altă clinică de dezintoxicare.

Din octombrie, de când instanţa a obligat-o să urmeze un tratament de dezintoxicare pe o perioadă de trei luni, Lindsay Lohan (24) s-a conformat şi nu prea deciziei judecătoreşti. Şi asta pentru că actriţa a fost văzută ieşind din clinica Betty Ford, unde se internase iniţial, iar părinţii au vorbit chiar despre cum îşi vor petrece Sărbătorile împreună cu fiica lor.

Toate acestea nu sunt însă decât un paravan menit să ţină presa departe de ceea ce i se întâmplă cu adevărat lui Lindsay. Recent au apărut unele zvonuri potrivit cărora ea ar fi hărţuită telefonic de fostul iubit şi manager al lui Britney Spears, Sam Lutfi, care a sunat în repetate rânduri la clinică.

„Am ştiut că Sam i-a scris mesaje lui Lindsay şi i-am spus să înceteze imediat. Totuşi nu Sam este motivul pentru care Lindsay s-a mutat. Au fost alţi doi indivizi care ne-au făcut să luăm această decizie, pentru siguranţa ei“, a declarat tatăl lui Lohan.

În aceste condiţii, Michael Lohan a crezut de cuviinţă că e mai prudent ca fiica lui să fie mutată într-o altă clinică de dezintoxicare, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Până atunci însă, pentru mai multă siguranţă, familia s-a gândit să angajeze câţiva bodyguarzi pentru Lidsay.

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA