Lisa Marie Presley a avut o cădere nervoasă

Fiica lui Elvis Presley a suferit o cădere nervoasă care i-a şocat pe apropiaţi, scrie tabloidul american National Enquirer. Episodul s-a petrecut la casa ei din Anglia.

„Şi-a pierdut controlul şi a izbucnit în plâns, strigând printre lacrimi: «Nu mai suport, nu mai suport!». Imediat după ce şi-a dus gemenii la culcare, pur şi simplu s-a prăbuşit la podea şi a început să zbiere: «Nu mai fac faţă!». Soţul ei i-a sărit imediat în ajutor şi a luat-o în braţe”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Ca să depăşească această perioadă de instabilitate emoţională, Lisa Marie s-a întors de urgenţă în America, pentru a apela la un tratament scientologic. „Am nevoie de ajutorul lor pentru ca să mă ghideze şi să-mi fac ordine-n gânduri”, i-ar fi spus ea soţului, referindu-se la Centrul Scientologic din Los Angeles, de care este atât de ataşată.

Nu e prima dată când Lisa Marie se confruntă cu astfel de probleme. Căsătorită din 2006 cu chitaristul şi producătorul ei muzical Michael Lockwood, Lisa are împreună cu el doi gemeni de doi ani, o fată şi un băiat: Harper Vivienne Ann şi Finley Aaron Love.

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA