Mel B e supărată pe Eddie Murphy

Fosta membră a trupei Spice Girls a recunoscut că i-a fost rușine să iasă în public după ce comediantul a refuzat să recunoască paternitatea copilului.

Mel B (35) a avut o relație cu celebrul actor din "Flubber" iar, după ce a rămas însărcinată, acesta a părăsit-o și nu a vrut să recunoască de niciun fel că el ar fi tatăl fetiței. Din cauza reacției comediantului atunci când a primit vestea, cântăreața a declarat că Murphy nu va exista pentru micuța Angel, care anul acesta a împlinit 3 ani.

"Nu mă aștept ca tatăl ei biologic să aibă vreo pretenție asupra veții lui Angel, dar în caz că-l bate gândul să vrea s-o viziteze, trebuie să știe că nu mai există pentru niciuna dintre noi", a spus Mel. Chiar dacă actorul nu a recunoscut paternitatea copilului, în urma testului ADN s-a dovedit că Murphy chiar este tatăl micuței. Mel B a mai povestit că perioada în care actorul nici nu a vrut să audă că Angel ar putea fi a lui a fost una oribilă pentru ea și speră să nu mai treacă niciodată prin așa ceva. "Îmi venea să mă ascund și să nu mai apar niciodată în public. A trebuit să plec capul în fața tuturor și să aud și să citesc multe răutăți la adresa mea. Și mai rău a fost că nu puteam face nimic în acest sens. M-am mutat de acasă, iar paparazzi erau tot timpul pe urmele mele. A trebuit să îndur totul singură când eram însărcinată. A fost foarte greu pentru mine", a completat cântăreața.

Mel B, care s-a căsătorit cu producătorul Stephen Belafonte, a reușit să depășească toate aceste probleme și spune că acum e fericită. Însă, dacă lui Eddie Murphy îi va trece cumva prin cap să-și dorească o relație normală cu fiica lui, ar fi mai bine să-și ia gândul, pentru că nu merită.

Foto: NorthFotoINAPOI LA PRIMA PAGINA