Mezina lui Bruce Willis, dependentă de cocaină

Citeste tot despre:

Fiica de 20 de ani a lui Demi Moore şi Bruce Willis are mari probleme cu alcoolul şi drogurile. În urmă cu doi ani, Demi devenise dependentă de cocaină. Acum a venit rândul mamei să-şi facă griji pentru amprenta pe care a lăsat-o asupra fiicei

E limpede că în perioada cruntă de după despărţirea de Ashton Kutcher, Demi n-a prea fost un model pentru fiicele sale. Iar acum culege "roadele". Revista americană "Star" scrie că Tallulah s-ar fi internat singură şi în mare secret la clinica de reabilitare The Meadows din Arizona, pe 23 iulie. "Demi se simte atât de vinovată că Tallulah a alunecat pe această pantă a cocainei şi alcoolului şi şi-a pierdut controlul la fel cum i s-a întâmplat şi ei", a comentat o sursă din anturajul lor. "Demi simte că retrăieşte coşmarul ei de atunci. Dar încearcă să fie puternică pentru fiica ei."

Ce-i drept, Tallulah pare să fie oaia neagră din familia Willis, deşi surorile ei mai mari, Rumer şi Scout, nu sunt nici ele uşă de biserică. Dar Tallulah a fost arestată pentru că a consumat alcool la numai 17 ani. "A fost crescută fără un set de reguli clare şi caută necazul cu lumânarea ca să atragă atenţia asupra ei", a mai spus un amic. Problemele ei cu drogurile au explodat pe 8 mai, la o petrecere la care Scout a prins-o pe Tallulah trăgând pe nas o linie de cocaină şi a ameninţat-o că îi va spune tot tatălui lor. Iar Bruce Willis a luat măsuri imediat ce a aflat, avertizându-şi fata că nu-i mai dă niciun ban dacă nu urmează un tratament de dezintoxicare cât mai repede. La momentul respectiv, însă, Tallulah s-a simţit trădată de Scout şi în lunile următoare nu s-a putut controla, afundându-se şi mai tare în viciul ei. Finalmente, cea care a ajutat-o a fost Demi. "Ea a fost şocată când Tallulah i s-a confesat, dar pentru că trecuse prin ceea ce trece Tallulah, a ştiut că nu trebuie s-o judece. A înţeles că fata ei are nevoie de ea şi s-a bucurat că o poate ajuta."

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA