Miley Cyrus și Liam Hemsworth plănuiesc nunta oficială în martie

Ba mai mult: cuplul de vedete, care s-au împăcat după 2 ani și jumătate de la ruptura logodnei , s-ar fi căsătorit deja – religios doar – în timpul vacanței de Sărbători din Australia.

Conform publicației Life&Style, cântăreața de 23 de ani a acceptat să reia relația cu fostul ei logodnic de unde au lăsat-o – adică alegând să se căsătorească simbolic în fața familiei și prietenilor, în cadrul unei ceremonii pe malul unei plaje private din Australia. Cu toate că niciunul dintre ei nu a comentat vestea nunții lor, speculațiile sunt demne de luat în seamă din mai multe motive.

Miley Cyrus, foarte secretoasă de când s-a împăcat cu Liam
Miley Cyrus, foarte secretoasă de când s-a împăcat cu Liam

Unu la mână, despre Miley nu am mai auzit nimic în ultima lună și ceva, mulți speculând că se bucură deja de luna de miere cu Liam (26). Apropo, a fost deja văzută cu inelul de logodnă primit de la Liam în 2012.

Doi la mână, artista pop a cumpărat deja o casă de 2,5 milioane de dolari în Malibu, fix lângă casa lui Liam! Semn că Miley dorește să petreacă mai mult timp cu iubitul ei și că își extind proprietățile pentru o viață de famili,e plus cei cinci câini ai blondei.

Liam Hemsworth nu a negat vreodată că o iubește pe Miley
Liam Hemsworth nu a negat vreodată că o iubește pe Miley

Trei la mână, au reuat relația de unde au lăsat-o – de la logodna lor lungă, ce ar fi putut urma, în afară de “o nuntă secretă la apus, în timpul sărbătorilor de iarnă”? „Le-au spus prietenilor că sunt căsătoriți. A fost o alegere de moment. Acum își spun soția mea și soțul meu”, spune una dintre sursele citate de publicația internațională. Frații actorului de 26  de ani, Chris și Luke Hemsworth au participat la ceremonia nupțială, ziua lor specială fiind una “foarte emoționantă”. Dar totul a fost simbolic, căci nici verighetele nu au fost reale – fiind confecționate din fire de palmier. “Liam s-a înecat în timp ce își mărturisea dragostea pentru Miley, iar ea a început să plângă, de asemenea”.

O australiancă i-a surprins împreună și a postat fotografia pe Instagram
O australiancă i-a surprins împreună și a postat fotografia pe Instagram

Totuși, “nunta oficială va avea loc în martie” pentru cuplul care s-a mutat deja împreună, conform acelorași surse. Ceea ce înseamnă că vom vedea o Miley Cyrus mai potolită și mai cuminte decât a fost în ultimii doi ani.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au fost împreună timp de aproape 5 ani, anulând logodna în septembrie 2013. Între timp, actorul a fost rezervat și și-a confirmat iubirea constant față de fosta iubită, iar Miley a mai avut relații pasagere cu tineri (și tinere) precum Patrick Schwarzenegger.

FOTO Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA