Neașteptat! Lindsay Vonn s-a cuplat cu fostul iubit al lui Britney Spears!

Încurcate-s căile dragostei! Dacă ieri aflam că Britney Spears a pus ochii pe fostul lui Lindsay Lohan, ziua de azi ne aduce o nouă veste uimitoare. Lindsay Vonn, cea care în luna mai s-a despărțit de Tiger Woods pe motiv că ”erau prea ocupați”, s-a cuplat de curând cu fostul iubit al lui Britney Spears, Charlie Ebersol.

LAS VEGAS, NV - MAY 17:  Golfer Tiger Woods (L) and ski racer Lindsey Vonn attend Tiger Jam 2014 at the Mandalay Bay Events Center on May 17, 2014 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Tiger Woods și Lindsey Vonn în 2014, pe când formau un cuplu

Poate că Lindsay Vonn nu avea prea mult timp liber pentru Tiger Woods, dar a găsit răgaz pentru o nouă iubire. Campioana la ski a început o relație amoroasă cu Charlie Ebersol, fostul iubit al cântăreței Britney Spears. Lindsay și scriitorul au fost văzuți împreună de două ori în această săptămână, semn că petrec destul timp împreună.

LAS VEGAS, NV - MAY 17:  Singer Britney Spears and Charlie Ebersol arrive at the 2015 Billboard Music Awards at MGM Garden Arena on May 17, 2015 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Britney Spears și Charlie Ebersol în mai 2015, pe când încă formau un cuplu

Page Six susține că Lindsay (30) și Charlie (32) păreau extrem de ”apropiați”, vineri, pe când și-au făcut apariția, cu aceeași mașină, la Stadionul Arthur Ashe din Queens.

Mai mult de atât, publicația, mai sus amintită, titrează că cei doi au încercat să fie precauți, și să nu fie fotografiați împreună. Însă atunci când credeau că nu sunt priviți erau foarte ”apropiați”. ”Când au coborât din mașină se țineau de mână, însă de îndată ce au văzut camerele s-au separat pentru a nu fi fotografiați împreună”, precizează o sursă pentru Page Six.

Cu toate acestea, un reprezentant de-al sportivei a precizat că nu este nimic amoros între cei doi: ”Vă pot spune că cei doi sunt doar prieteni.”

Lindsay Vonn s-a despărțit de Tiger Woods la începutul lunii mai, după o relație care a durat doi ani. Pe atunci, s-a zvonit că Lindsay l-a prins, din nou, pe jucătorul de golf înșelând-o. ”După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei. Întotdeauna îmi voi aminti momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Din nefericire, amândoi ducem vieţi agitate care ne-au forţat să stăm despărţiţi majoritatea timpului. Îl voi admira şi respecta tot timpul pe Tiger. El şi frumoasa familie (n.r. copii Sam şi Charlie pe care Tiger îi are cu Elin Nordegren) pe care o are va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, declara pe atunci Lindsay Vonn.

Britney Spears s-a despărțit de iubitul ei, producătorul de televiziune Charlie Ebersol, în iunie 2015, după o relație ce a început în octombrie 2014.

 Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA