Nicki Minaj a distrus o maşină cu bâta de baseball

Citeste tot despre:

Nu orice maşină, ci o frumuseţe de Mercedes, maşina iubitului ei. Sună a isterie în stil Britney Spears, care a vandalizat cu umbrela un autoturism în zilele ei negre? Iată ce a împins-o pe Minaj la un astfel de gest

Sau cine, mai exact. Chiar rapperul Safaree Samuels, care între timp i-a devenit fost iubit. Cearta a avut loc în urmă cu câteva luni, dar a fost scoasă la iveală de presă abia acum: Safaree şi Nicki s-au certat îngrozitor, până când ea a cedat nervos, a înşfăcat o bâtă de baseball şi l-a alergat pe rapper în afara casei… Noroc că a ales să-şi verse nervii pe maşină în loc să-l lovească pe el. Apoi i-a aruncat hainele la gunoi, iar la sosirea poliţiei Safaree a fost escortat în afara proprietăţii lui Minaj.

După acest scandal, cei doi s-au despărţit definitiv… Deşi cei din industria muzicală americană ştiu ce amprentă a lăsat furtunoasa poveste de iubire asupra artistei, single-ul "Only", de pe noul ei album, "The pinkprint", fiindu-i dedicat lui Safaree. De ce a scăpat, însă, Nicki de poliţie după ce a distrus Mercedesul? Pentru că, de fapt, era chiar maşina ei pe care i-o dăruise iubitului… Asta da dragoste cu năbădăi.

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA