Nicole Kidman a apelat din nou la Botox

Citeste tot despre:

, ,

Din fotografiile realizate pe covorul roşu la Country Music Awards din Las Vegas, reiese faptul că actriţa australiană şi-a făcut noi ajustări estetice.

Nu cu mult timp în urmă, Nicole Kidman (43) a recunoscut pentru o revistă germană că a apelat în trecut la Botox, dar a declarat totodată că nu va mai apela la acest tratament, întrucât îi imobilizează faţa.

„Am încercat multe lucruri, dar în afară de o dietă sănătoasă şi exerciţii fizice nimic altceva nu ajută. Chiar am încercat chiar şi Botoxul, dar nu mi-a plăcut cum îmi arăta faţa. Acum pot să mi-o mişc din nou“, se confesa ea.

Totuşi, fotografii prezenţi duminică la „Country Music Awards“ susţin că aspectul frunţii actriţei părea din nou lipsit de riduri, dar şi de orice expresie, semn că Botoxul a revenit în viaţa lui Kidman, chiar mai devreme decât ne-am fi aşteptat. În definitiv, după implanturile de colagen în obraji, ridicarea arcadelor, rinoplastie, implanturi de silicoane mamare, ce-ar mai fi şi câteva injecţii suplimentare cu Botox?

Foto: Northfoto
 INAPOI LA PRIMA PAGINA