Nu mai e cu Kate Hudson! Nick Jonas, cuplat cu o altă actriță!

În ultimele luni, s-a tot vorbit despre relația dintre tinerelul Nick Jonas și celebra actriță Kate Hudson. Paparazzi tot îi surprindeau împreună, iar ei doi pledau nevinovați, insitând că între ei este vorba doar de o relație de prietenie. Ei bine, cum să confirmăm n-avem, așa că-i credem pe cuvânt, mai ales că, mai nou, Nick Jonas ar fi pus ochii, și nu numai, pe o altă actriță de la Hollywood.

nick jonas
Lily, Nick și Kate Hudson

Așadar, presa internațională titrează că Nick Jonas a trecut de la „relația de prietenie” cu Kate Hudson, la una cu Lily Collins. Lily și Nick se pare că au petrecut în ultima vreme destul timp împreună încât să se spună că formează un cuplu.

O sursă a declarat pe ”E! Online” că artistul american și actrița britanică au mers deja la câteva întâlniri și că se distrează mult împreună. Totuși, această sursă insistă că nu e încă vorba de o relație serioasă între cei doi. ”Se plac, dar e la început și încă nu e nimic serios. Se distrează de minune împreună.”, a declarat respectivul pentru E.

nick jonas lily
Nick Jonas și Lily Collins, împreună?

În ianuarie, cei doi au fost fotografiați împreună la bowling, iar mai târziu în aceeași săptămână, cei doi au fost surprinși alături de prietena lor comună, Demi Lovato, luând prânzul în West Hollywood.INAPOI LA PRIMA PAGINA