Prințul Harry s-a iubit cu o concurentă de la ”Insula Iubirii”

O declarație a unei concurente din emisiunea ”Insula Iubirii”, varianta britanică, e de-a dreptul surprinzătoare! Ea a susținut, de mai multe ori, în timpul filmărilor că a avut o relație amoroasă cu Prințul Harry.

Fosta iubită a lui Harry este concurentă la ”Insula Iubirii”

În timpul unui joc „Adevăr sau provocare”, concurenta Camilla Thurlow (28) a declarat că a avut o relație amoroasă cu prințul roșcovan în 2015, adică cu câteva luni înainte ca acesta să se cupleze cu actrița Meghan Markle.

Ea e Camilla, cea care susține că e fosta iubită a lui Harry

Aceasta a declarat pentru tabloidul ”The Sun” că n-ar fi vrut ca acest adevăr să iasă la iveală, dar că, odată știut acest lucru, e important să i se dea crezare, căci relația lor a fost cât se poate de adevărată. Ea susține, totuși, că nu vrea ca relația aceasta să-i umbrească viitorul sau relația pe care o are în prezent. ”Nu vreau ca relațiile mele trecute să intre în lumina reflectoarelor și să-mi strice viitorul cu altcineva. Sunt foarte fericită cu Jamie acum. E plăcut ca ceva ce s-a întâmplat în trecut să rămână n trecut. (…) Am avut ocazia să arăt lumii ce fel de persoană am fost”, a declarat Camilla, în timpul emisiunii.

Camilla are 28 de ani

Camilla a mai povestit și că relația ei cu Harry nu e o surpriză pentru actualul ei partener sau pentru cei apropiați. ”Cât despre Prințul Harry, el este o persoană minunată, nu sunt intimidat de el. N-am fost șocat deloc să aud că a avut o relație cu Prințul Harry. Camilla este o doamnă foarte stilată. E în trecutul ei, și cu toții avem un trecut”, a declarat iubitul Camillei.

foto: arhivă, Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA