Războiul rece din familia lui Mel B

Citeste tot despre:

, , ,

Mama fostei componente a trupei Spice Girls a declarat că nu și-a mai văzut fiica și nepoatele de trei ani și jumătate. Ce se întâmplă în familia lui Mel B?

Mărul discordiei poartă numele Stephen Belafonte, soțul lui Mel, care nu i-a fost de la bun început pe plac doamnei Andrea Brown. Astfel, aceasta a povestit într-un interviu cum, în noiembrie 2008, i s-a interzis să-și mai vadă nepoatele, după ce și-a manifestat nemulțumirea față de Stephen și îndoiala că el ar putea fi un tată bun pentru fiica cea mai mare a lui Mel, Phoenix Chi, acum în vârstă de 13 ani (fata cântăreței din prima sa căsnicie, cu Jimmy Gulzar).

Dezaprobarea doamnei Brown față de Stephen a fost cu-atât mai vehementă, dat fiind faptul că acesta are la activ câteva incidente violente – mai ales față de femei, partenerele lui dinaintea lui Mel. Cu toate acestea – și mai ales în ciuda faptului că Mel a fost cândva extrem de apropiată de Andrea Brown – iată că într-un final l-a ales pe Stephen în defavoarea mamei sale. Iar Andrea, în vârstă de 56 de ani, povestește acum cu mărăciune că, de câte ori încearcă să-i contacteze telefonic, aceștia își schimbă numărul de telefon. E limpede că lucrurile nu sunt deloc roz în familia artistei. Dar nici că Stephen ar fi soțul ideal – de vreme ce recent s-a zvonit intens că cei doi ar divorța. La începutul acestei luni, Mel a negat din răsputeri despărțirea, dar nu iese fum fără foc…

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA