Reese Witherspoon, însărcinată?

Unii ar spune că se începe lungul şir al speculaţiilor că proaspăt căsătorita actriţă din „Water for Elephants” aşteaptă un copil. Alţii sunt de părere că zvonurile s-au adeverit deja. Iată de ce!

„National Enquirer” a publicat un material care o are în prim plan pe Reese Witherspoon. Se pare că celebra actriţă îi va dărui noului ei soţ, Jim Toth, un urmaş. Cel puţin asta susţin agajaţii unui magazin cu articole pentru copii, care au avut-o drept clientă pe starul din „Water for Elephants”. Proaspăt căsătorita a intrat într-un butic din Brentwood, de unde a cumpărat mai multe piese vestimentare pentru bebeluşi. Articolele achiziţionate de vedetă erau în culori neutre, precum galben sau alb, neputând astfel fi identificat sexul copilului care va purta hăinuţele.

Vânzătoarea a îndrăznit chiar să o întrebe pe Reese pentru cine sunt toate acele outfit-uri, iar actriţa a zâmbit cu subînţeles şi a spus: „Cumpăr şi eu nişte lucruri care-mi trebuie”. Aşadar misterul rămâne încă neelucidat, fiind, totuşi, posibil ca starul hollywoodin să fie pe punctul de-a deveni a treia oară mamă.

foto: Northfoto    INAPOI LA PRIMA PAGINA