Spice Girls, reuniune după 20 de ani

Mel B, membră a fostei trupe Spice Girls, a oferit indicii despre faptul că ea și fostele sale colege discută despre o posibilă reuniune a trupei anul viitor, când se vor împlini 20 de ani de la debutul formației.

Plănuiesc o reuniune la 20 de la debutul internațional al trupei

În timpul unei emisiuni televizate, jurata show-ului american ”America`s Got Talent” a dezvăluit faptul că fostele membre ale trupei Spice Girls își doresc să facă o reuniune a trupei, marcând totodată aniversarea celor 20 de ani de la lansarea internațională a acesteia.

„Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) şi nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor este a 20-a noastră aniversare. Poate vom face ceva. Cine ştie”, a spus Mel B.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

spice girls londra

De asemenea, Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra.

Sursa foto: Hepta / TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA