Unde era, de fapt, Kate atunci când William se distra în club?

Toți s-au întrebat cum de Kate a rămas acasă cu copiii pe când William se distra, alături de prietenii săi și de o anume domnișoară, într-un ski resort. Ei bine, adevărul este că nici Ducesa de Cambridge nu era acasă atunci când soțul său se distra în Verbier, Elveția.  

William a fost blamat pentru această escapadă

Unde era Kate? La doar 150 de kilometri distanță! Da, Ducesa de Cambridge era plecată în Maribel, Franța, unde s-a întâlnit cu sora sa, Pippa Middleton, și cu alte prietene de-ale lor, pentru a sărbători căsătoria apropiată a mezinei familiei Middleton. De aceea a primit, așadar, William ”undă verde” pentru un weekend cu prietenii săi.

Kate era cu sora sa, în Maribel, Franța

Un prieten de-al Ducesei a povestit toate cele întâmplate. ”Pippa adoră să schieze, așa că prima ei alegere a fost un weekend cu fetele petrecut la schi. Au stat într-o cabană în munți, exclusivistă, cu chef și servitori, care s-au asigurat că acestea sunt răsfățate. Proprietarii au vrut să le impresioneze pe fete cu cadouri. Au primit ceasuri elvețiene, papuci UGG, parfumuri franceze. A fost o petrecere privată și discretă”, a povestit respectivul apropiat despre weekendul petrecut de Kate cu sora sa.

foto: captură The Sun / arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA