Vedete bisexuale de la Hollywood

Despre Demi Moore, chiar fostul ei iubit a declarat că este bisexuală. Lindsay Lohan a suferit ani buni după fosta ei iubită, iar Cameron Diaz a declarat într-un interviu că a avut mai multe experiențe sexuale cu o femeie. Acestea sunt doar câteva dintre vedetele bisexuale de la Hollywood.

Amber Heard, partenera de viață a lui Johnny Depp, a fost printre primele dive care a recunoscut că este bisexuală, pentru că, altfel „nu putea dormi noaptea”.

Amber Heard, Megan Fox și Angelina Jolie, printre numeroasele vedete bisexuale

„Am avut mai multe relații de succes cu bărbați și am avut o mare relație cu o femeie minunată. Am fost și voi fi mereu ceea ce sunt eu și nu mă voi preface pentru nimeni că sunt altfel”, a declarat ea pentru o revistă americană.

„Femeia minunată” despre care vorbea Amber, se numește Tasya van Ree. Cu ea a avut o relație de lungă durată, înainte să se iubească cu Johnny Depp.

Într-un interviu din 2011, din Esquire, Megan Fox a confirmat că este bisexuală, declarând că: „Cred că oamenii se nasc bisexuali și iau o decizie bazată pe presiunea societății. Nu am nicio îndoială despre orientarea mea”.

Și Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a declarat că întotdeauna a fost bisexual și chiar este mândru de acest lucru.

Cât despre Angelina Jolie, ea a declarat că este bisexuală, în 2003, într-un interviu acordat unei reviste americane. „Am fost foarte surprinsă să observ că aveam sentimente pentru o femeie, pe care până atunci le avusesem doar pentru bărbați. Îmi doream să o sărut, să o ating”, a povestit Angelina.

Vedete bisexuale de la Hollywood Angelina Jolie
Angelina Jolie

„Mi-au plăcut femeile în trecut și m-am culcat cu câteva. Cred că dacă iubești și vrei să te simți bine cu o femeie, mai ales dacă și tu ești la fel, atunci știi cum să faci lucrurile într-un anumit fel”, a mai spus Angelina.

Vedete bisexuale: Lady Gaga și Fergie

Lady Gaga a reușit să șocheze pe toată lumea, în 2011, cu orientarea ei sexuală. Întrebată fiind de designerul Jean Paul Gaultier dacă este „lesbiană, bisexuală sau trisexuală”, cântăreața a replicat: „Cred că pot să spun că sunt bisexuală. Însă, aproape că simt că nu este cinstit să spun acest lucru, deoarece nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat de o femeie. Îmi plac femeile, din punct de vedere sexual, însă eu am «gravitat» întotdeauna în jurul bărbaților gay”, a spus artista.

Vedete bisexuale de la Hollywood Lady Gaga
Lady Gaga

Fergie, membra formației The Black Eyed Peas, și-a recunoscut orientarea într-un interviu pentru The Advocate: „Cel mai amuzant lucru este faptul că am fost deschisă și onestă în ceea ce privește orientarea mea încă de la început, însă toată lumea se poartă ca și cum aș spune asta pentru prima dată”.

Amy Winehouse, regretata cântăreață, a vorbit deschis și fără inhibiții despre bisexualitatea ei. Ba mai mult decât atât, într-un interviu publicat într-un tabloid în 2010 Amy a declarat: „Așa și? Îmi plac femeile, dar asta nu înseamnă că nu-l iubesc pe Blake!”.INAPOI LA PRIMA PAGINA