Vedete care au îmbătrânit urât

Cine se gândește că unele vedete drăgălașe ca și copii ajung să îmbătrânească urât? Viața și timpul nu sunt pentru toată lumea favorabile. Iată câteva vedete care au îmbătrânit urât.

Vedete care au îmbătrânit urât – actorul din Harry Potter

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori ai Hollywood-ului, care s-a lansat în cariera sa într-un stil măreț, devenind fața personajului Harry Potter în toată lumea, Daniel Radcliffe, nu mai este băiețelul drăgălaș care îi încânta pe toți cu mutra sa simpatică. Acum este un tânăr adult, care nu se încadrează în tiparul bărbaților frumoși, sprâncenele a la Albulescu și nasul măricel îl obligă pe Radcliffe să fie printre vedetele care au îmbătrânit urât.

Vedete care au îmbătrânit urât – Jonathan Lipnicki, puștiul cu ochelari

Puștiul cu ochelari pe care l-a adorat toată lumea în Jerry Maguire și  în Like Mike, Jonathan Lipnicki, și-a dorit mult ca în adolescență să continue cu cariera în actorie, dar se pare că fața nu l-a ajutat prea mult. Deși se prezenta ca un puști tare simpatic, vedeta din bine cunoscutele filme  a îmbătrânit urât, dar cu toate acestea, a contribuit la strângere de fonduri pentru cancerul de sân și diabet.

Vedete care au îmbătrânit urât – Macaulay Culkin, vedetă de top când era copil

Macaulay Culkin, pe care încă îl mai vedem cu toții în fiecare iarnă în preajma Crăciunului în Singur Acasă și care a fost unul dintre cele mai populare vedete copii din istoria filmului, s-a transformat într-un ciudat, cu siguranță pe lista vedetelor care au îmbătrânit urât. Pe lângă asta, nimeni nu s-ar fi gândit că poate să abandoneze așa o carieră la Hollywood, devenind în adolescență dependent de droguri, fiind arestat de două ori și acum lucrând la un proiect cel puțin la fel de ciudat ca și el, The Pizza Underground.

Vedete care au îmbătrânit urât – băiețelul din The Sixth Sense

Cine nu s-a înduioșat la privirea nevinovată și plină de compasiune a băiețelului din The Sixth Sense? Cu trecerea timpului, ochii micuți și privirea blajină este tot ce a mai rămas normal din Haley Joel Osment, care s-a îngrășat enorm. Deși se credea că a dat lovitura în actorie, fața nu l-a ajutat în timp aflându-se printre vedetele care au îmbătrânit urât. Dar Osment și-a descoperit talentul vocii sale, ducând-o chiar mai bine cu seria de jocuri Kingdom Hearts.

Vedete care au îmbătrânit urât – Sam din Stăpânul Inelelor

Sean Astin, care cu siguranță încă primește roluri bunicele, e clar că nu datorită faptului că arată bine. Chiar dacă în copilărie a cucerit cu zâmbetul și drăgălășenia lui, acum nu se poate spune că este un bărbat arătos. Cunoscut pentru rolul din The Goonies, lumea îl mai cunoaște și ca Rudy, iar unii îl știu din Encino Man. Dar cei mai mulți îl știu din Lord of the Rings în persoana lui Sam. Este clar printre vedetele care au îmbătrânit urât, dar măcar a avut o carieră pe cinste până acum.

Vedete care au îmbătrânit urât – Mayim Bialik

Blossom a fost hitul anilor ’90 și toate fetele voiau să arate și să se îmbrace ca ea. Cu toate acestea, Mayim Bialik și-s pierdut cu trecerea anilor charisma din copilărie. Se pare că atunci când nu le mai merge prea bine pe marile ecrane, vedetele care au îmbătrânit urât se ascund în spatele camerelor de filmat și devin vocile unor personaje de desene animate. Iar lui Mayim i-a mers foarte bine în seriale ca Johnny Bravo sau Kim Impossible.

Frankie Muniz, printre vedetele care au îmbătrânit urât, nu se poate plânge nici de felul cum arată, nici de faptul că nu are bani de cheltuială. Vedeta din Malcolm in the Middle câștigă în continuare suficient de bine de pe urma serialelor, încât își poate satisface capriciul de a fi pilot de curse, dar și cel de a umbla cu femei frumoase.

Ron Howard, cu siguranță printre vedetele care au îmbătrânit urât, demonstrează faptul că la Hollywood nu primează frumusețea. A jucat de mic în mai multe show-uri și este un regizor cunoscut și admirat în toată lumea.INAPOI LA PRIMA PAGINA