Vedete care au renunțat la silicoane

Într-o vreme toate celebritățile voiau să-și mărească bustul apelând la implanturi mamare. Însă, acum, când este tot mai apreciată naturalețea, până și vedetele de la Hollywood și-au reconsiderat opțiunile. Așa se face că multe dintre celebritățile momentului au ales să renunțe la silicoane, în favoarea unui bust mai modest, dar natural. Haideți să aflăm, așadar, care au fost vedetele care au renunțat la silicoane!

Victoria Beckham – a renunțat la silicoane în 2011

poza victoria beckham
Victoria Beckham

Deși inițial nu a vrut să recunoască că și-a făcut o operație de mărire a bustului, în 2011, când și-a înlăturat implantul mamar a declarat oficial, într-un interviu pentru revista Vogue, că a terminat-o cu astfel de artificii. De altfel, silueta ușor anorexică a fostei Spice Girl nu se prea potrivea cu un bust proeminent.

Și dacă tot vorbim de naturalețe, trebuie să precizăm că Victoria a ales să-și înlăture și unele dintre tatuajele pe care le are, anul acesta, motivând că ”dorește să fie luată în serios în calitate de designer”.

Sharon Osbourne – și-a scos implantul mamar după ce a întâmpinat probleme medicale

Vedeta a mărturisit pentru ”the Talk” că a renunțat la silicoane după ce s-a trezit într-o dimineață iar unul dintre sâni ”era mai lung decât celălalt”. Din nefericire, asta indica faptul că un implant se spărsese. Partea bună a situației a fost că Sharon a depistat la timpul problema și nu i-a pus sănătatea în pericol. Ulterior, Sharon Osbourne s-a declarat mulțumită de alegerea de a-și înlătura silicoanele: ”Nu mai simt că aș avea o pungă de apă, constant, pe piept.”

Courtney Love – și-a scos silicoanele, dar le-a păstrat ca suvenir

Când Courtney Love și-a îndepărtat implantul mamar a decis că ar fi interesant să-și păstreze silicoanele ca suvenir. Însă, din păcate, s-a dovedit a fi o alegere total neinspirată. Dat fiind faptul că în octombrie 2002, New York Post titra că unul dintre cățeii actriței a mâncat unul dintre implanturi și a murit la scurt timp după acest moment. Ulterior, Courtney a declarat că nu știa ce conțin acele implanturi, fiind aduse tocmai din Mexic.

Jane Fonda – a renunțat la silicoane pentru că nu erau pe placul soțului ei

Și celebra actriță a recurs la o operație de mărire a sânilor, în speranța că aspectul său fizic se va îmbunătăți. Din păcate, Jane s-a declarat ulterior nemulțumită de această intervenție și a decis să-și scoată silicoanele, mai ales că soțul său, Ted Turner, nu era foarte încântat de sânii siliconați ai ei. Ulterior, Jane a revenit la o mărime mai aproape de natural a sânilor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA