Vedete care se opun căsătoriilor gay

vedete-care-se-opun-casatoriilor-gay
Denzel Washington

Chiar dacă Hollywoodul este considerat deseori un loc cât se poate de liber și cât mai deschis la orice, există și vedete cu gândire conservatoare, ce se opun fără să se rușineze de principiile lor, căsătoriilor gay. Iată câteva dintre vedetele care nu sunt de acord cu acet tip de mariaj.

Toată lumea știe cel puțin un hit al lui 50 Cent, pe numele său Curtis Jackson, însă puțini știu despre discursurile sale anti-homosexualitate. Vedeta se opune clar și deschis căsătoriilor gay, el crede sincer că doar între o femeie și un bărbat ar trebui să existe implicare emoțională.

Vedete care se opun căsătoriilor gay – Angus T. Jones critică imoralitatea show-ului în care a jucat și recunoaște împotrivirea sa pentru drepturile egale ale comunității LGBT

Angus T. Jones, care s-a făcut cunoscut în show-ul TV Two and a Half Men, a surprins întreaga Americă atunci când a declarat public că el crede că show-ul este imoral. De atunci, Jones a început să aibă o gândire mult mai conservatoare asupra vieții, fiind activ în tot felul de activități anti LGBT, fiind clar că se opune căsătoriilor gay.

vedete-care-se-opun-casatoriilor-gay
Angus T. Jones

Tracy Morgan, unul dintre cei mai apreciați comedianți nu s-a sfiit niciodată să comenteze în spectacolele lui în privința căsătoriilor gay. De altfel, vedeta stă ferm pe poziții și nu se rușinează să își anunțe poziția de fiecare dată când are ocazia.

Despre Jon Voight se știe că este una dintre cele mai conservatoare vedete și a discutat de mai multe ori despre deciziile liberale ale lui Obama, cu care el nu a putut fi de acord. Recent, a declarat clar într-un interviu că se opune căsătoriilor gay.

Vedete care se opun căsătoriilor gay – Denzel Washington, printre cele mai conservatoare vedete de la Hollywood

Poate părea surprinzător pentru unii, dar Denzel Washington face parte dintre cele mai conservatoare vedete de la Hollywood. El se opune clar căsătoriilor gay și drepturilor egale pentru LGBT și se zvonește că și-a sfătuit anumiți prieteni să nu accepte rolurile unor personaje gay.

În ultimii ani, Mel Gibson a devenit mult mai religios, lucru care l-a dus la mentalitatea anti-homosexualitate. Întrebat despre căsătoriile gay, Gibson și-a expus clar punctul de vedere, că se opune acestora și nu crede că își va schimba punctul de vedere prea curând.

Adam Baldwin este și el în gașca conservatorilor de la Hollywood, ce nu se ferește să recunoască că are principii și idei conservatoare. El a postat destul de des pe rețelele de socializare despre opoziția sa în ceea ce privește căsătoriile gay și împotrivirea față de drepturile comunității LGBT.

vedete-care-se-opun-casatoriilor-gay
Kirk Cameron

Vedete care Adam Baldwin se opun căsătoriilor gay – Kirk Cameron ține discursuri anti-homosexualitate

Kirk Cameron, cunoscut pentru vastele apariții pe micul și marele ecran, în ultimii ai a devenit cunoscut mai ales pentru discursurile sale creștine și stilul de viață creștin, pe care l-a îmbrățișat. În prezent, vedeta își ocupă timpul cu discursuri ce promovează idei creștine, incluzând discuții pe tema opunerii căsătoriilor gay.

Tom Cruise a urmat un seminar franciscan pe vremea studenției și s-a zvonit de mai multe ori despre credințele sale anti-homosexualitate. Astfel, învățat cu un stil de viață anti-homosexual, este clar că vedeta se opune căsătoriilor gay.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA