Vedete cărora le este rușine de propriul corp

Având în vedere că trăiesc zi de zi sub presiunea Hollywood-ului, sunt destul celebrități care și-ar fi dorit să arate diferite. Desigur, urmează diete stricte, apelează la tratamente inovatoare, însă tot nu ajung acolo unde își doresc. Iată, așadar, care sunt acele vedete cărora le este rușine de propriul corp.

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Kim Kardashian a intrat în depresie din cauza kilogramelor acumulate pe timpul sarcinii

Deși și-a dorit foarte mult să devină mamă din nou, starleta a fost cu moralul la pământ pe tot parcursul celei de-a doua sarcini. Kim a luat destul în greutate în acea perioadă, ceea ce a făcut-o să declare că a fost cea mai urâtă experiență din viața ei, dat fiind faptul că starleta ține destul de mult la imaginea ei. De altfel, Kim încă nu a marcat o primă apariție publică după naștere, deși micuțul Saint a venit pe lume pe 5 decembrie 2015, căci starletei îi este rușine de proporțiile corpului ei. Așteptăm, așadar, să vedem dacă noul regim al soției lui Kanye West va da roade… și dacă aceasta își va recăpăta încrederea în ea.

Christina Hendricks, actrița din Mad Man, este cunoscută pentru formele ei voluptuoase. Și cu toate că sunt destui bărbați care o consideră a fi una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, actrița a declarat, de mai multe ori, că ar fi bucuroasă dacă ar cântări mai puțin, și dacă ar avea o siluetă mai zveltă: ”Desigur că aș fi mai fericită dacă aș avea cu zece kilograme mai puțin”.

Jessica Alba Heads To Her Honest Company Office
Jessica Alba tânjește după silueta de dinainte de nașteri

Până și Jessica Alba, despre care noi spunem că arată nemaipomenit, a declarat, la un moment dat, că nu e mulțumită de aspectul ei fizic. ”Nu reușesc să mai ajung la greutatea pe care o aveam înainte de nașterea lui Honor, indiferent de cât m-aș strădui”, a povestit cu regret Jessica Aba, care, de altfel, este privită drept una dintre cele mai sexy mămici de la Hollywood.

Vedete cărora le este rușine de propriul corp

Scarlett Johansson recunoaște că o femeie cu forme pline nu prea e privită bine la Hollywood. ”E groaznic să fii o femeie voluptuoasă”, a declarat aceasta într-un interviu, făcând referire la reacțiile pe care le-a primit vizavi de corpul ei, imediat după naștere, cu toate că noi spunem că a avut una dintre cele mai spectaculoase ”recuperări” de după naștere.

WEST HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 12:  Christina Aguilera raises awareness about domestic violence with Verizon's HopeLine Program at The London Hotel on November 12, 2015 in West Hollywood, California.  (Photo by Jerod Harris/Getty Images)
S-a luptat cu kilogramele după cea de-a doua sarcină

Nici Christina Aguilera nu era prea fericită cu silueta ei după naștere, de aceea cântăreața s-a străduit să revină cât mai repede la silueta de dinainte.

Demi Lovato
Obișnuia să-și urască formele voluptuoase

Și Demi Lovato a trecut printr-o astfel de etapă, însă recunoaște că acum a învățat să se iubească pe sine, indiferent de forma corpului: ”Obișnuiam să le urăsc (formele voluptuoase), însă cineva m-a învățat să le iubesc”.INAPOI LA PRIMA PAGINA