Vedete cu copii-problemă

Citeste tot despre:

, ,

Celebritatea pune presiune nu doar pe vedete, ci şi pe familiile acestora. Din acest motiv, de multe ori, odraslele persoanelor faimoase calcă strâmb. Iată câteva vedete cu copii-problemă:

Richard Hilfiger, fiul designerului Tommy Hilfiger, a fost arestat luna trecută dupa ce a lovit un bodyguard. Incidentul a avut loc într-un club de noapte din Miami, Florida. Politiștii sosiți la locul incidentului l-au arestat, acuzându-l de violență, huliganism și posesie de marijuana, tânărul având asupra în jur de 20 de grame.

Richard, în vârstă de 25 de ani, a fost dus la Centrul Corecționar TGK, însă a fost eliberat în aceași noapte. Nu e prima dată când Richar a avut probleme cu legea. În 2010, tânărul a fost arestat pentru posesie de droguri cu intenția de a le vinde.

Michael Douglas și Bruce Willis – vedete cu copii-problemă

Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas și al fostei soții Diandra Morrell, a fost arestat pentru delicte legate de droguri și asta s-a întâmplat de trei ori. În 2010 a și fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a vândut metamfetamină.

Vedete cu copii problema Michael Douglas

Pentru că, în închisoare, a aranjat ca avocații săi să-i aducă droguri, sentința i-a crescut, tânărul urmând să fie eliberat abia în 2018. În plus, doi ani din condamnare și-o petrece în completă izolare.

Și fiul actorului Robert Downey Jr, în vârstă de doar 20 de ani, a fost descoperit cu cocaină asupra sa, riscând să fie trimis la închisoare. Până ce tribunalul va decide dacă și cât va sta în spatele gratiilor pentru fapta sa, Indio a fost trimis de tatăl său la reabilitare.

Scout, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, în vârstă de 24 de ani, a fost reținută după ce a arătat poliției un buletin fals. Fusese prinsă consumând alcool, deși era minoră. Nici Tallulah, mezina fostului cuplu nu e o tânără model. Aceasta s-a internat la reabilitare la vârsta de 20 de ani.

Un mare baschetbalist, un tenismen și un actor se numără printre vedetele cu copii-problemă

Și Michael Jordan se numără printre vedetele cu copii-problemă. Unul dintre fiii fostului baschetbalist, Marcus, născut în 1990, a fost arestat după o dispută cu două femei devenită violentă, în stradă, în 2012. Recent, acesta a postat pe Twitter o fotografie cu organul său genital.

Fiul lui Jackie Chan, Jaycee, a fost condamnat la jumătate de an de închisoare în Beijing, după ce a fost prins într-un schimb de droguri și bani. Poliția a găsit în apartamentul tânărului de 32 de ani 100 grame de marijuana.

Vedete cu copii problema Ion Tiriac

Fiul afaceristului Ion Țriac, Ion Alexandru Țiriac, și-a câștigat statutul de copil-problemă din pricina relațiilor pasagere numeroase, dar mai ale după implicarea în celebrul scandal „Cocaina” și zvonurilor privind așa-zisa dependență a lui de stupefiante.INAPOI LA PRIMA PAGINA