Vedete cu stil de viață nesănătos

Lipsa mișcării, alimentația greșită, fumatul și consumul de alcool sunt cele care definesc un stil de viață nesănătos. Din păcate, oamenii de știință au dezvăluit că obieceiurile nesănătoase duc la deteriorarea vieții și la diminuarea duratei sale chiar și cu 23 de ani. Și dacă vă așteptați ca numai ”oamenii de rând„ să aibă un asemenea stil de viață, vă înșelați! Numeroase vedete duc o viață complet nesănătoasă, în ciuda faptului că dispun financiar vorbin de toate resursele pentru a duce o viață sănătoasă și lipsită de griji. Haideți, așadar, să vedem care sunt vedetele cu stil de viață nesănătos!

Mischa Barton – „sufletul petrecerii”

misha barton

Obișnuia să-și petreacă nopțile în diferite cluburi, ”sărbătorind” în fiecare seară câte ceva cu alcool din belșug și țigări. Din păcate, nopțile pierdute și alimentația nesănătoasă au făcut ca celebra actriță să acumuleze din ce în ce mai multe kilograme.

Din fericire, n-a stat prea mult pe gânduri atunci când s-a privit în oglindă cu mai multă atenție. Aceasta a reușit în scurt timp să-și schimbe complet viața, adoptând un stil de viață mai sănătos și devenind vegană. Cu toate acestea, Mischa recunoaște că mai are un obicei nesănătos: din când în când mai fumează câte o țigară. Însă doar câteodată!INAPOI LA PRIMA PAGINA