Vedete cu tatuaje urâte

O să-ncepeți să spuneți că tatuajele reprezintă, de obicei, un eveniment important sau că e un simbol care o definește pe persoana respectivă și că cei din jur n-ar avea ce să comenteze la acest capitol. Ei bine, atunci când vorbim despre persoane publice și despre tatuajele lor neinspirate, cu care defilează zi de zi, mai e ceva de spus: faptul că au fost o idee proastă! Haideți să vedem, așadar, care sunt vedetele cu tatuaje urâte!

Vedete cu tatuaje urâte: Ke$ha

vedete_cu_tatuaje_urate

Știm, n-ar trebui să aveam așteptări de la cineva care își bea propria urină, însă trebuie să precizăm că atunci când am aflat ce tatuaj și-a făcut Ke$ha am rămas destul de surprinși. Și mai fost și mai surprinși când am văzut unde și l-a făcut. Dar ce să-o mai lungim, artista și-a tatuat ”Suck it” pe buza inferioară. Mai e ceva de zis aici?

Vedete cu tatuaje urâte: Pink

worst-celeb-tattoos-pink

Cel puțin este original. Cam asta este tot ce putem spune de bine în legătură cu tatuajul cântăreței Pink de pe ceafă. Căci, dacă nu știați, artista o să poarte multă vreme de acum încolo tatuat codul de bare al unuia dintre albumele sale muzicale. Deci, cum?

Vedete cu tatuaje urâte: Eva Longoria

worst-celeb-tattoos-longoria

Să stabilim ceva de la început: singurele nume pe care poți să ți le tatuezi și să nu faci vreo gafă sunt: numele copilului tău, numele unui membru al familiei tale (nu cea din alianță), numele unui animal de companie. Ai auzit, Eva Longoria? Numele soțului, care în scurt timp a devenit fost – soț, nu intră în opțiunile de mai sus. Slavă Domnului că există și posibilitatea de îndepărtare, altfel ce faceai acum că te măriți din nou?

Vedete cu tatuaje urâte: Angelina Jolie

worst-celeb-tattoos-angelina

Ce este și mai enervant este atunci când decizi să acoperi un tatuaj urât cu unul și mai urât. S-o luăm drept exemplu pe Angelina Jolie. Actrița avea desenat un dragon albastru pe șolduri, pe care, ulterior, și l-a acoperit cu un mare ”x”, alături de care a mai scris în latină ”ceea ce mă hrănește, mă distruge”. Mda, destul de întunecat mesajul, însă nu și după părerea actriței, care susține că este un citat chiar iluminator.

Vedete cu tatuaj urâte: Scarlett Johansson

scarlett

Dacă, în general, oameni își iau o inconiță, un cristal, etc, drept talisman, Scarlett a deciz să-și tatueze o potcoavă, înconjurată de tot felul de steluțe, pentru a-i purta mereu noroc. Sperăm că dorința ei s-a împlinit, căci a noastră, aceea de a vedea un tatuaj reușit, nu s-a adeverit.INAPOI LA PRIMA PAGINA