Vedete mici de înălțime. Top vedete scunde din România

Precum vorba ne spune că “esențele tari stau în sticluțele mici” tot așa putem spune de vedetele mici de înălțime din România, persoane sexy, cu forme plăcute și fețe frumoase au multe de arătat, dar mai ales talent. Vedetele mici de înălțime spulberă mitul că femeile și bărbații înalți sunt cei mai frumoși în lumea modei și a vizualului. 

Vedete feminine mici de înălțime 

Anda Adam se bucură de mulți fani și a fost dintotdeauna înconjurată de bărbați frumoși pentru cei 163 de centimetri ai săi. Cântăreață plină de energie și iubită de public, Anda nu s-a implicat în scandaluri și și-a hrănit cu seriozitate prima pasiune – muzica. Frumusețea și dedicarea pentru munca în studiourile de înregistrare fac din vedetă o adevărată artistă plină de romantism, senzualitate și a dat dovadă că poate să se ridice la înălțimea așteptărilor chiar dacă este în topul vedetelor scunde din România.

Inna a făcut furori în toată lumea cu vocea și senzualitatea pe scenă la numai 1,63 de metri. Fără să simtă nevoia de îmbunătățiri sau retușuri, Inna este printre cele mai frumoase și căutate vedete mici din România. 

Andra, printre cele mai admirate și iubite cântărețe din România, veșnic zâmbitoare și plină de energie, se numără în topul celor mai scunde vedete din țară. Entuziasmul este ceea ce o caracterizează pe Andra, căci în tot ceea ce face pune suflet, se implică cu drag, iar vocea ei a încântat milioane de români în toată cariera sa. 

Vedete masculine mici de înălțime

Keo este unul dintre cei mai scunzi bărbaţi din showbiz-ul românesc, având o înălţime nu mai mare de 1, 72 m. Acest amănunt nu a fost, însă, un impediment pentru fostul Andreei Bălan de a ajunge celebru şi de a-şi consolida o carieră în muzica românească.

Guess Who, pe numele său real Laurențiu Mocanu a devenit cunoscut atunci când a început colaborările cu Maximilian, Bitză și Paraziții și se pare că cei 1,70 m ai săi nu l-au oprit să fie printre cântăreții de top ai hip-hop-ului românesc și să câștige premiul de “Cel mai bun artist hip-hop ” la Romanian Music Awards din iulie 2010 și alte două premii importante în 2012 (“Tot mai sus”- cel mai bun album hip-hop la Romanian Music Awards și “Best Hip-hop” în cadrul Media Music Awrds). 

Marius Moga, cu siguranță un renume în România este printre vedetele mici de înălțime (1,71 m) și mari în cariera muzicală. Compune piese pentru artiști străini și români, are studio de înregistrare de Los Angeles, se implică în proiecte foarte cunoscute, cum este “Vocea României” și este unul dintre artiștii cei mai îndrăgiți din țară. 

Așadar, trebuie să remarcăm talentul și dorința de se face cunoscuți, în primul rând prin darurile cu care au fost înzestrați, și în al doilea rând prin frumusețea trupului.INAPOI LA PRIMA PAGINA