VIDEO Halle Berry vrea să-l părăsească pe Olivier Martinez!

Cea mai nouă bârfă despre frumosul cuplu i-a şocat pe fanii actriţei. Ea şi Olivier Martinez au un fiu de opt luni, Maceo, cu care au fost văzuţi de Sărbători la Disneyland Paris. Acum însă, se zvoneşte că Halle ameninţă că-l va părăsi pe Olivier. Iată motivul!

Să fi fost fericirea lor de la Disneyland doar una pe care orice familie şi-o impune de Sărbători, dând temporar uitării orice problemă? Dacă e aşa, iată că încă din prima lună a noului an problemele au revenit. Şi cu toate că Halle pare îndrăgostită până peste cap de Olivier – doar pentru el s-a mutat la Paris! – această relaţie a presupus pentru ea cel puţin un compromis.

Martinez este, se pare, extrem de temperamental. Iar Halle a încercat din răsputeri până acum să treacă peste crizele lui de nervi. Dar aceste crize nu mai fac parte de ceva vreme doar din viaţa lor de cuplu – s-au mutat şi în spaţiu public. Astfel, pe 4 ianuarie, Olivier, exasperat de asaltul fotografilor, l-a lovit pe un funcţionar al aeroportului din Los Angeles cu scaunul de maşină al micului Maceo. Poţi vedea episodul în filmuleţul de mai jos.

Nu este prima dată când Olivier are astfel de ieşiri împotriva paparazzilor. Şi  nu doar împotriva paparazilor, dacă ne amintim şi de incidentul din 2012, când acelaşi Martinez l-a bătut măr pe fostul iubit al lui Halle, Gabriel Aubry. O altă dovadă că francezul are nevoie de un serios program de "anger management". Astfel, surse din anturajul cuplului, citate de National Enquirer, susţin că Halle l-a avertizat: urmează o terapie ori punem punct relaţiei!

Incidentul de pe aeroportul din Los Angeles a fost picătura care a umplut paharul. Extrem de ruşinată de acel episod, Halle se gândeşte acum ce exemplu le dă Olivier celor doi copii ai ei: fiul Maceo, din relaţia cu Martinez, şi Nahla, fiica ei cu Gabriel Aubry.

Foto: WENN

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA