Grace & Glory. Ce înseamnă eleganța la Hollywood?

Citeste tot despre:

, ,

Da, în Cetatea Filmului există mai mult decât trei grații, ca-n mitologia romană. Și este bine să fie așa! Este bine ca-n epoca aceasta în care superficialul și artificialul câștigă din ce în ce mai multă vizibilitate, să existe atâtea personificări celebre ale frumuseții și gingășiei feminine. Noi vă prezentăm acele nume mari de la Hollywood-ul de azi și de ieri care definesc cel mai bine cuvântul grație.

Anne Hathaway

Anne, pozând în chip de Audrey Hepburn, pentru revista Vogue

Este o Audrey Hepburn a Hollywood-ului modern. De fapt, actrița de 35 de ani s-a lovit mereu de comparația cu legendarul nume al Cetății Filmului de altădată și asta a fost o onoare. Totul a culminat cu ședința din 2010 pentru revista Vogue, realizată de celebrul fotograf Mario Testino, în care Anne a zilelor noastre a intrat în pielea celei cu care este asemănată, într-un shooting plin de grație și glamourul de altădată.

Charlize Theron

Este una dintre acele prezențe care domină, prin eleganță și atitudine, covorul roșu al oricăror premii. Este normal să fie așa, căci această eleganță a fost cultivată de sud-africanca de 42 de ani încă din copilărie, când a studiat baletul. Charlize a urmat cursurile școlii de balet Joffrey din New York și probabil că astăzi ar fi dansat pe marile scene ale lumii, dacă o accidentare nu i-ar fi întrerupt acest drum. Din fericire, l-a găsit pe cel care a adus-o la Hollywood.

Natalie Portman

Natalie Portman

Talentata actriță de 36 de ani și actuala imagine a casei Dior va rămâne mereu în conștiința cinefililor drept aceea care a interpretat magistral lebăda neagra din filmul cu același nume. Israelianca a fost chiar recompensată cu Oscarul pentru jocul ei actoricesc. Într-un film care a vrut să evidențieze frumusețea, grația și aspectul atletic al dansului, Natalie a fost mai mult decât convingătoare. Știm că nu este balerină profesionistă, dar pe noi ne-ar putea păcăli oricând…

Alicia Vikander

Nou-venita la porțile Hollywood-ului nu este doar actriță, ci și balerină profesionistă, în urma absolvirii cursurilor Școlii Regale de Balet din Stockholm. Acesta este și motivul pentru care lumea filmului a fost cucerită de această prezență firavă și charismatică, suedeza de doar 29 de ani călcând, acum, pe urmele divei Angelina Jolie. De ce? Alicia este noua Lara Craft din cel mai recent film Tomb Raider.

Léa Seydoux

Câteodată, grația poate coexista cu sex appealul, iar tânăra actriță franceză este cel mai bun exemplu în acest sens. În vârstă de 32 de ani, Léa completează cu succes acel grup al franțuzoaicelor talentate și deosebit de șic, un alt nume în acest sens putând fi cel al lui Audrey Tautou. Când te califici pentru a intra în pielea unei fete Bond în celebra peliculă cu Agentul 007, Spectre (2015), știi că ai acel ceva care te face să te remarci din mulțime. Și Léa Seydoux îl are…

Află mai multe despre ce înseamnă Grace pe embracespring.eva.ro și descoperă sfaturi de wellbeing pe http://delaco-grace.ro/well-being/.

Vedetele de altădată, în cuvintele lor:

Audrey Hepburn

„Eleganța este singura frumusețe care nu se ofilește”

Grace Kelly

„O persoană trebuie să învețe să păstreze și ceva mister legat de ea, altfel viața ta nu este decât o pagină într-o revistă.”

Vivien Leigh

„În Anglia, o femeie atrăgătoare e ceva suspect. Dacă are și talent, acesta este oricum umbrit de aspectul fizic. Nu poți promova și frumusețea, și inteligența. Cineva a fost prea extravagant!”

Ava Gardner

„Vreau să trăiesc 150 de ani, dar în ziua în care voi muri, vreau să am o țigară într-o mână și un pahar de whiskey în cealaltă!”INAPOI LA PRIMA PAGINA