Grigor Dimitrov i-a dedicat premiul câștigat la Turneul Campionilor iubitei Nicole Scherzinger

Citeste tot despre:

,

Tenismenul bulgar a reșit încă o performanță în weekend. Duminică, Grigor Dimitrov (26 de ani) a câștigat pentru prima dată în carieră Turneul Campionilor, în fața belgianului David Goffin, iar premiul a vrut să îl dedice iubitei sale, Nicole Scherzinger.

Cei doi formează un cuplu doi ani și jumătate, timp în care relația lor s-a confruntat cu o mulțime de dificultăți, mai ales după ce în luna mai 2017 sportivul a fost văzut în compania fostei sale iubite, sportiva Maria Sharapova, alimentând și mai tare zvonurile despărțirii.

Cu toate acestea, în vară cei doi iubiți au arătat contrariul, surprinși în timpul unei vacanțe  în Italia, bucurându-se de mare și de soarele arzător. Grigor Dimitrov și jurata X Factor, Nicole Scherzinger, sunt cât se poate de îndrăgostiți, iar asta o dovedește chiar tenismenul. Ieri, bulgarul i-a făcut o surpriză iubitei sale, dedicându-i victoria din acest turneu. Deși nu a fost prezentă la meci din motive obiective, filmează pentru emisiunea X Factor, cântăreața în vârstă de 39 de ani s-a bucurat de niște cuvinte minunate spuse de iubitul său în public:  „Vreau să-i mulțumesc unei persoane care a jucat un rol important, prietenei mele Nicole”. Sportivul a continuat discursul glumind: „Se ascunde pe undeva pe aici. Merită să fie menționată, este uimitoare „. 

Cei doi formează un cuplu din 2015, imediat după ce Nicole s-a despărțit de pilotul de curse Lewis Hamilton. Grigor a fost într-o relație cu proaspăta căsătorită Serena Williams în anul 2012, apoi a trecut în brațele Mariei Sharapova cu care s-a întâlnit timp de 2 ani. Deși între el și cântăreața Nicole Scherzinger este o diferență de vârstă de 13 ani, relația lor pare să decurgă într-un mod normal.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA