Gwyneth Paltrow are o familie modernă! Iat-o alături de fostul soț, dar și de viitorul

Citeste tot despre:

,

A rămas în relații excelente cu fostul soț, tatăl celor doi copii ai ei, așa că nu vede nicio problemă în a petrece timpul în compania lui și a… actualului logodnic, producătorul Brad Falchuk.

Gwyneth a păstrat o relație foarte bună cu Chris Martin

Gwyneth Paltrow este o femeie ”open minded” și, judecând după această fotografie, așa sunt și cei mai importanți bărbați din viața ei, adică tatăl copiilor ei, muzicianul Chris Martin, și actualul ei logodnic, Brad Falchuk.

Fostul și actualul.

Cei trei se înțeleg de minune și se întâlnesc adesea să mănânce împreună sau să discute despre cei doi copii ai actriței, Moses și Apple. ”O familie modernă”, este descrierea pe care a postat-o actrița în dreptul fotografiei în care apar cei doi bărbați.

Se pare că între Chris și Brad nu există disensiuni sau animozități și că pot relaționa de dragul lui Gwyneth de fiecare dată când se întâlnesc. O familie modernă, într-adevăr!

S-au logodit.

Amintim că zilele trecute s-a aflat că Gwyneth Paltrow a fost cerută în căsătorie de către Brad Falchuk de acum un an. Așadar, în curând, actrița va păși, din nou, către altar. Cât despre Chris Martin, el și Gwyneth s-au despărțit în 2014, după o relație de zece ani.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA