Gwyneth Paltrow îi sabotează relația amoroasă fostului soț

S-au despărțit acum trei ani și pretind că se au ”ca frații” în prezent. Totuși, apropiații celor doi au dezvăluit că legătura dintre ei este complicată, Gwyneth arătându-se dificilă vizavi de relația fostului ei soț cu actrița Dakota Johnson (28).

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit acum mai mulți ani, dar actrița vrea să-i controleze viața în continuare

Se pregătește să se căsătorească cu alt bărbat, dar asta nu împiedică să-și bage nasul în relația fostului ei soț. Potrivit zvonurilor, Gwyneth Paltrow  îi sabotează constant relația lui Chris Martin (41) cu actrița Dakota Johnson. Și asta nu din gelozie, ci din preocupare pentru starea sufletească a fostului ei soț, spun apropiații.

Mai precis, Gwyneth (45) pretinde că Dakota nu e o fată rea, însă nu e suficient de matură pentru ca muzicianul să se căsătorească cu ea. ”Gwyneth crede că Dakota e simpatică, dar vrea ca Chris să aibă o relație cu cineva mai matur.”, spune o persoană din anturajul starului hollywoodian.

Chris Martin și Dakota Johnson au o relație de câteva luni

Și cum face pentru a-i pune bețe în roate Dakotei? Schimbă ori de câte ori are ocazia programul de vizitare al copiilor lor, pentru ca muzicianul s-o lase baltă pe Dakota. ”Lucrurile s-au cam răcit între Dakota și Chris pentru că nu apucă să se vadă pe cât și-ar dori, din moment ce Gwyneth tot schimbă programul de vizitare al copiilor. (…) Chris chiar o place pe Dakota și chiar își dorește să funcționeze această relație”, mai adaugă respectiva sursă. Bad Gwyneth, bad!

Chris și Gwyneth pretind că sunt ”ca frații” în prezent
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA