Gwyneth Paltrow îl vrea pe fostul soț cavaler de onoare la nunta ei cu Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow este pregătită să facă pasul cel mare alături de logodnicul său, Brad Falchuk, cel cu care se iubește încă de la despărțirea de solistul Coldplay, Chris Martin. Actrița a primit inelul de logodnă și de curând a împărtășit cu fanii de pe Instagram vestea minunată că va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Are 45 de ani și doi copii cu Martin, cu care a rămas în relații foarte bune, atât de bune încât nu numai că artistul va fi invitat la nunta mamei copiilor săi, dar va avea un rol destul de important la ceremonie.

Gwyneth și Chris au rămas prieteni după divorț, ba mai mult, actrița a declarat recent că îl consideră pe cântăreț un frate: „E ca și fratele meu”.  E de înțeles pentru că vedeta are o familie modernă, ba chiar își petrece timpul în compania fostului soț, dar și al viitorului, nu doar o dată cei trei fiind văzuți la aceeași masă. Ea este o femeie open minded, iar celor doi bărbați din viața ei nu le este greu să mențină o relație de pace de dragul copiilor. Se înțeleg de minune, iar în presa internațională se zvonește că Martin va fi cavaler de onoare la nunta lui Gwyneth cu Brad. 

Așa și-a anunțat logodna.

O sursă a dezvăluit că, deși „ar părea un pic ciudat [Chris să fie cavaler de onoare], Brad este un om deschis la orice. El o vede pe Gwyn ca pe o femeie care progresează. În plus, știe că asta îi va face fericiți pe cei doi copii „.

Fostul și viitorul soț la aceeași masă.

Potrivit unei surse a revistei Heat Magazine, fiica lui Gwyn și a lui Chris, Apple, este „cea care organizează  nunta” și este „foarte implicată. Ea crede că e foarte cool că o vede pe mama ei mergând la altar. Vrea o rochie albă, domnișoare de onoare și un buchet de flori extravagant. De asemenea, l-ar vrea pe Chris cavaler de onoare”. Chris și Gwyneth și-au sărbătorit de multe ori copiii împreună, pe Apple, 13 și Moses, 11 ani.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA