Gwyneth Paltrow, la petrecere cu fostul soț, dar și cu actualul iubit

Știam deja că celebra actriță și liderul trupei Coldplay au rămas prieteni chiar și după divorț, însă nu ne așteptam la o asemenea alăturare.

Exclusive... 51948183 Actress Gwyneth Paltrow enjoys lunch on the beach in Mexico with her producer boyfriend Brad Falchuk on January 14, 2016. Paltrow has been linked to the 'American Horror Story' co-creator for more than a year, but has flown under the radar with their relationship. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk sunt împreună de un an

În weekend, Kate Hudson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Printre invitați s-au numărat: Demi Moore, Naomi Campbell, Lenny Kravitz, Gwyneth Paltrow, fostul ei soț, adică Chris Martin, dar și actualul ei iubit, adică producătorul Brad Falchuk.

Și-n timp ce unii ar evita astfel de situație, Gwyneth Paltrow a fost mai mult decât ok în a-i avea pe tatăl copilului ei și pe actualul ei iubit în același loc. Ba mai mult, cei trei s-ar fi distrat pe cinste, demonstrând că e loc de prietenie între ei, spun cei prezenți.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin
Gwyneth și Chris s-au separat acum doi ani, însă divorțul lor s-a pronunțat de-abia luna trecută

La un moment dat, Brad a îmbrăcat un costum sexy de constructor și a dansat lasciv în fața iubitei sale. Un moment care a destins atmosfera și care i-a făcut pe toți să rădă. Totuși, nu putem să nu ne întrebăm ce părere a avut despre toate acestea Chris, care nu demult declara că despărțirea de Gwyneth Paltrow încă îl face să aibă coșmaruri.INAPOI LA PRIMA PAGINA