Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit? Starurile hollywoodiene s-au prezentat în număr mare la petrecerea lor

Au anunțat că e vorba despre o petrecere de logodnă, însă se zvonește că a fost, de fapt, nunta lor. Cert e că starurile de la Hollywood s-au prezentat în număr mare la petrecerea dată de Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk.

Să fi fost noaptea nunții ei?

Rând pe rând, cei mai mari actori de la Hollywood s-au prezentat la Los Angeles Theater, acolo unde a avut loc o petrecere pentru Gwyneth Paltrow (45) și logodnicul său, producătorul Brad Falchuk (47). Îmbrăcați de gală, actorii au și-au făcut loc printre zecile de fotografi strânși în fața clădirii și au fost alături de cuplul îndrăgostit, despre care se zvonește că s-au căsătorit.

Brad Falchuk, alesul inimii ei

Mulți susțin că petrecerea de logodnă anunțată a fost, de fapt, o nuntă secretă. Fapt confirmat și de faptul că mama lui Gwyneth, marea actriță Blythe Dinner, a fost văzută strecurându-se la petrecere cu o husă de rochie, semnată de Monique Lhuiller, despre care se știe că face și rochii de mireasă.

Blythe Danner, văzută cu o husă de rochie

La intrare, a fost surprinsă chiar și presupusa mireasă, Gwynnie, care a sosit într-o rochie marsala, spectaculoasă, care prezenta o crăpătură pe picior și un detaliu supradimensionat pe unul dintre umeri. Nici Brad n-a lipsit, firește, acesta îmbrăcând chiar un costum elegant, cu sacou alb, care părea a fi de mire.

Cameron Diaz și Benji Madden
Demi Moore
Jennifer Aniston

Dintre starurile prezente la această petrecere de logodnă presupusă nuntă secretă amintim: Demi Moore, Cameron Diaz și soțul său, Benji Madden, Jennifer Meyer, Kate Hudson și logodnicul ei, Danny Fujikawa, Reese Witherspoon, supermodelul Karlie Kloss, proaspăt-divorțata Jennifer Aniston, Chelsea Handler și mulți alții. Haideți să vedem fotografii de la eveniment!INAPOI LA PRIMA PAGINA